FAQ - Lou Noire

Ofte stillede spørgsmål

Her i FAQ’en finder du svaret på mange af de spørgsmål, du måtte have. Læs også gerne Handelsbetingelserne. Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål, så skriv endelig til Lou Noire via Kontaktformularen eller post@lounoire.dk.

Hvem står bag Lou Noire?

Lou Noire er en lille enmandsvirksomhed, drevet af Trine Toft. Du kan læse meget mere om hende og Lou Noire her: Om Lou Noire.

Virksomhedsoplysninger:

Lou Noire / Pretty Page
v/ Trine Toft
Thyrasvej 2
5700 Svendborg
E-mail: post@lounoire.dk
Tlf.: 42 54 57 84
CVR: 34418683

Hvor lang tid tager det, inden jeg modtager min bestilling?

Når du har gennemført din bestilling, modtager du din ordre med det samme i din email-indbakke.

Hvor er mine varer?

Dine filer kan downloades, når betalingen er bekræftet. Sådan gør du:

  • Sørg for at angive den korrekte e-mail i ordreformularen. Dette er vigtigt, da du vil modtage din ordre på den e-mail, du har givet.
  • Hvis du ikke kan finde din bestilling i din email-indbakke indenfor 5 minutter, så start med at tjekke dit spam-filter eller junk-filter (Hvordan gør jeg det?).
  • Du kan også søge efter “Lou Noire” – så skulle din ordre dukke op!
  • Hvis du stadigvæk ikke kan finde din ordre eller har indtastet en forkert email-adresse, så send en besked til Lou Noire via Kontaktformularen. Din ordre vil derefter blive sendt igen.

Hvordan åbner jeg min vare?

Alle produkter fra Lou Noire kommer i en PDF-fil. Lou Noire anbefaler programmet Adobe Acrobat Reader til at åbne filerne med, og du kan hente det gratis her hos Adobe.

Hvor er min papirkopi?

Alle produkter, der sælges af Lou Noire, er i formatet digitale PDF-filer. Du modtager IKKE en udskrift eller en trykt kopi af produktet med posten, kun en PDF-fil i din email-indbakke.

Kan jeg selv redigere den digitale fil?

Nej. De digitale filer, du modtager, kan ikke redigeres.

Hvordan får jeg det bedste udskriftsresultat?

Download og filen til din computer. Udskrivning på almindeligt A4 kopipapir (80g) giver dig flotte farver og en udskrift af god kvalitet. Ønsker du topkvalitet, så køb noget kraftigere kopipapir (100g).

Du får det bedste udprintningsresultat, hvis du gemmer PDF-filen på din computer. Vælger du at printe filen direkte fra skærmen, kan designet rykke sig. Husk at vælge udskriften i farver. Lou Noire yder ikke yderligere support i forbindelse med udskrivning af produkter.

Kan jeg fortryde mit køb?

Når du afgiver din bestilling, giver du samtidig dit samtykke til, at dit køb af et eller flere digitale produkter med omgående levering ikke kan fortrydes.

Skulle produktet ikke leve op til dine forventninger, har du selvfølgelig altid 24 måneders reklamationsret. Send en besked til Lou Noire via Kontaktformularen – så finder vi en løsning!

Må jeg sende filerne videre til min veninde, kollega, sangkor etc.?

Nej. Produkter fremstillet af Lou Noire og solgt via www.lounoire.dk eller andre kanaler er kun til privat brug og må derfor kun benyttes af køberen og dennes husstand. Køberen har ikke lov til at dele, låne, kopiere, offentliggøre, sælge eller videresælge produktet til andre eller bruge produktet på nogen anden måde, der kan krænke Lou Noires ophavsret.

Du må til gengæld gerne lave enkelte analoge kopier af produkterne til til privat brug. ”Privat brug” omfatter almindeligvis kopiering til egen brug og brug for de personer, som fremstilleren har et personligt bånd til, dvs. familie, venner og bekendte. Læs mere om ophavsret her.

Laver du særbestillinger?

Nej, ikke lige nu, men det kommer!

Hvordan kan jeg kontakte Lou Noire?

Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte Lou Noire via Kontaktformularen eller sende en mail til post@lounoire.dk.

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!

Rabatkode Pop-op 10% Banner - Lou Noire