Sådan pakker du dit sexlegetøj til ferien Slået op i: Erotik – Emner: , , , , ,

Kufferten er pakket med … sexlegetøj!

Vil du gerne have dit sexlegetøj med på ferie? Men er du bange for, at din kuffert bliver åbnet og tjekket, så du rødmende skal stå der foran tolderen og alle de andre rejsende? Her får du de gode tips til at pakke dit sexlegetøj forsvarligt, når du skal af sted på ferie.

Pak kufferten til en fræk ferie

Uanset om du skal pakke kufferten til en fræk ferie sammen med kæresten eller bare ikke vil undvære “din bedste ven” på ferien, så bør du lige tænke over, hvordan du bedst pakker dit sexlegetøj. Det er nemlig ikke bare et spørgsmål om røde kinder, men lige i lige så høj grad om bagageregler og hygiejne.

Ville du selv synes, at det var lækkert at åbne en andens kuffert og skulle rode rundt blandt massageapparater og glidecreme? Nej, vel? Selvfølgelig har sikkerhedspersonalet i lufthavnen handsker på, men derfor kan du godt pakke dit sexlegetøj, så du tager hensyn til det arbejde, som lufthavnspersonalet skal udføre.

Bagageregler og sexlegetøj

Skal du rejse med fly, så læs op på de gældende bagageregler og pak din kuffert efter dem. Især hvis du ikke skal tjekke din kuffert ind og have al bagagen med i kabinen, er det vigtigt, at du kender reglerne for håndbagage. For glidecreme og massageolie gælder det for eksempel her, at væsker eller flydende stoffer skal medbringes i beholdere, der maksimalt kan rumme 100 ml. Tjekker du din kuffert ind, er dette ikke noget problem.

Husk at tjekke bagagereglerne for dit flyselskab, inden du pakker kufferten. En anden god regel er også lige at vurdere, om noget at dit medbragte sexlegetøj kan medføre potentielt farlige situationer i flyet. Ligner det mere en kølle eller en stav end Mr. Big Black, kan din buttplug forveksles med en patron, eller giver sexlegetøjet maksimalt stød? Medbringer du det i håndbagagen, kan du være sikker på, at du ikke får lov til at tage med med ind i kabinen. Er du i tvivl om, hvordan du skal pakke det, så spørg altid dit flyselskab eller dit rejseselskab. Og det er ikke flovt – det er det til gengæld, hvis du skal efterlade din yndlingsdildo i security.

Vær også opmærksom på, om dit flyselskab tillader, at der ligger batterier eller batteridrevne enheder i den kuffert, du har tjekket ind. Det er pinligt at blive kaldt ud over lufthavnens højttaler for at få en vibrator ud af kufferten. Husk også at tage batterierne ud, så der ikke kommer mærkelige summelyde fra din kuffert.

Hvad gør du, hvis din kuffert bliver åbnet?

Og så er vi tilbage ved de røde kinder. For hvad gør du, hvis du står midt i securitytjekket og skal tage alt indholdet, altså ALT, ud af din kuffert foran alle de andre rejsende? For det første skal du huske på, at securitymedarbejderen nok har set det hele før. Hvis du synes, det er pinligt, at alle andre omkring dig nu ved, hvad du skal bruge din ferie på, så rank ryggen og vær stolt af, at du har et skønt sexliv. Og prøv lige at overveje, hvor mange i køen der gerne ville have det samme.

Kan du stadig ikke holde tanken ud, og ville du synke i jorden af skam, hvis du skulle stå i lufthaven og forklare, at din Magic Wand faktisk er en  slags tryllestav, så lad dit sexlegetøj blive hjemme. Klør fem rejser altid med, og i de fleste lande kan du købe noget nyt sexlegetøj som souvenir. Rejser du til et land, hvor sexlegetøj er forbudt af religiøse årsager, er der endnu større grund til at lade det blive hjemme.

Hygiejne i kufferten

Pak altid dit sexlegetøj, så det er tydeligt, hvad det er. Lad være med at prøve at gemme det væk, for så bliver det først mistænkeligt. Tænk i stedet på, hvordan du selv gerne ville finde det, hvis du skulle åbne en fremmeds kuffert. Pak gerne sexlegetøjet i klare plasticposer, så det kan ses, hvad der er i, men så fremmede ikke får kontakt med det.

Har du plads i kufferten, så køb en beautyboks, gerne en boks der er lavet til formålet. Husk at du ikke må låse boksen, inden du lægger den i kufferten, da du ellers vil blive kaldt over højttaleren i lufthavnen for at låse den op.

24 frække kuponer – der nemt kan gemmes væk!

Forær de 24 romantiske og uartige kærlighedskuponer som en ekstra lille gave til rejsen, der også er nem at holde skjult for nysgerrige blikke. Giv en udfordring eller to hver dag på ferien – eller bare, når du har lyst…

Sammen med de færdige kuponer får du også en forside, så du kan lave et frækt, lille kuponhæfte til ham eller hende, der skal med på ferien. Pakken indeholder også blanke kuponer, i det tilfælde at modtageren har… særligt uartige ønsker.

Køb dem her: 24 frække kuponer
Lou Noire - Frække kuponer - Banner

Se flere små uartigheder her