Sjove profiler på Instagram, du skal følge Slået op i: Fest – Emner: , , , ,

Tænger du til noget at grine af?

Der er mange sjove profiler på Instagram, som er værd at følge. Humor er jo en individuel ting, men hvis du trænger til et godt grin, så prøv at se om der ikke skulle gemme sig et meme eller et billede her i Instragram-profilerne, som kan få dig til at grine højt.

Hvis du allerede kender Anders Hemmingsen og gerne vil have mere i samme stil, så får du her en liste med sjove Instagram-profiler, som du skulle tage at følge! Alle links fører dig direkte til Instagram.

P.S. Leder du efter sjove tegneserier på Instagram, så finder du en oversigt her: Sjove tegneserier på Instagram

6 profiler på Instagram, der får dig til at grine

Danmarks Mad

Åh, det er så forkert og forbudt at grine af det, andre spiser – men også virkelig sjovt! Danmarks Mad giver et øjebliksbillede af, hvad danskerne spiser til aftensmad. Hvad siger du til pizza med stegt flæsk og persillesovs eller en gang lakridsis med osterejer. Klamt – og sjovt!

detburdemangørenogetoftere

detburdemangørenogetoftere laver små opslag med en kort tekst, der foreslår ting, man burde gøre noget oftere. For eksempel at give en fremmed sin telefon, hvis den ringer et offentligt sted og sige: “Det er til dig”.

Celeste Barber

Australske Celeste Barber er blevet kendt for sine parodier på stjernernes opstillede billeder, ofte med ting der er lige ved hånden. Kylie Jenners badebillede ved palmestranden bliver til et billigt børnebadekar og en tarvelig flaske rosé. Hvis du ikke allerede kender Celeste Barber, så kom med!

villfarelser

Forstår du bare en lille smule svensk, vil du elske den djævelske, sorte humor i villfarelser. Gamle sort/hvid-billeder får nye talebobler, der ofte bevæger sig på kanten af alt det, vi prøver at gemme for resten af verden.

overspringshandlingsmemes

overspringshandlingsmemes er, som navnet antyder, memes, som du griner af, imens du burde lave noget andet. Billederne med de små tekststykker er bare sjovere og mere intelligente end så mange af de andre memes, der i de senere år har oversvømmet internettet.

Tinderdronningerne

Tinderdronningerne er barsk læsning for dig, der tøver med at kaste dig ud i datinglivet online. Ved første øjekast kunne man godt fristes til at tro, at det her er satire, men de mange kiksede scoreforsøg er screenshots af beskeder fra det virkelige liv.

Følg også Lou Noire på Instagram!

Lou Noire er også på Instagram, hvor du hver dag kan se nye sjove opslag, Følg med her: Lou Noire

Sjove spil og lege til venindeaften - Lou Noire - Banner

Se flere ting, du kan grine af her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!