Barselsgave: Gode råd til livet som mor Slået op i: Baby – Emner: , , , , , , , ,

Gode råd til livet som mor - pink - Lou Noire - Forside

Gode råd til livet som mor – 39,95 kr.

En personlig gave til den nybagte mor

Mangler du en gave til den nybagte mor eller til hende der bliver det lige om lidt? Den lille gør-det-selv bog med gode råd til livet som mor er en sød og personlig barselsgave – fyldt med vise ord om moderskabet.

Og hvad står der så i den kloge bog om træde ind i moderrollen? Ja, det bestemmer du helt selv. Bogen er bygget op med 50 kort, hvor du bare skal færdiggøre sætningerne. Til sidst samler du alle siderne og sætter forsiden på – og så har du den dejligste gave til moren.

En lille hilsen til den nybagte mor

Har du svært ved at finde på noget at skrive i et kort til den nybagte mor, så er den lille diy-bog helt perfekt. Du kan udfylde så mange af de små sider i bogen, som du har lyst til, inden du sætter dem sammen med et bånd. Som du kan se her nedenfor, er det pludselig ikke så svært at finde de rigtige ord – du skal nemlig bare gøre sætningerne færdige med et ord eller to.

Se den lille gør-det-selv bog her: Gode råd til livet som mor – pink

En sjov leg til babyshower

Gør-det-selv bogen kan også være en sjov leg til babyshower. Lad gæsterne udfylde kortene med kærlige råd og kloge ord til den kommende mor. Alle, også dem helt uden poetiske evner, kan være med i den sjove leg med at færdiggøre sætningerne på kortene og give hende i lykkelige omstændigheder et par gode råd med ind i det nye liv som mor!

Se alle de andre sjove festlege til babyshower her: Sjove spil og festlege til babyshower hos Lou Noire

Sådan gør du!

I pakken får du 50 kort i alt samt en forside, to sider med forskellige indledninger samt en side med et til- og fra-kort. Der er også blanke kort med i pakken, hvis du har flere gode råd til den kommende mor. Kortene kommer bl.a. med teksten:

  • Det er helt normalt at
  • Hvis baby ikke vil sove, så prøv at
  • Det tager tid at vænne sig til at
  • En baby har kun brug for tre ting:
  • Dit mor-liv bliver 1000 gange nemmere med
  • Husk at nyde alle de små

Kortene fås i blågrøn og pink, og du finder dem ved at klikke på links eller billeder her i teksten. Når du har bestilt og betalt, får du tilsendt den lille DIY-bog i en PDF-fil, som du downloader. Alt er nu lige til at printe ud på almindeligt A4-papir. Klip kortene ud – og så er de klar til at blive udfyldt!

Banner - Babyshower - Lou Noire

Læs alle artikler om babyshower...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!