En brudekjole i toiletpapir – og andre sjove lege til en polterabend Slået op i: Polterabend – Emner: , ,

Den frække polterabendpakke - Lou Noire - Indhold

Den frække polterabendpakke – klik her!

Gode ideer til lege og aktiviteter på en polterabend

Til en polterabend hører ofte også flere lege og spil, hvor bruden skal udsættes for små prøver, eller hvor alle gæsterne kan deltage. Leder du efter en sjov leg til en polterabend, så finder du her en række gode idéer til festlige lege.

Der er mange måder, hvor de små spil og lege kan indgå som en del af underholdningen til en polterabend. Prøv for eksempel et spil Prosecco Pong eller lad bruden designe sin egen brudekjole i toiletpapir.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Sjove historier om bruden

En eller flere af gæsterne har lavet en quiz med spørgsmål om den kommende brud. Spørgsmålene kan for eksempel være bygget op omkring de sjove, kiksede eller pinlige oplevelser, hun har haft med de forskellige deltagere til polterabenden. En anden variant er en billedquiz, hvor bruden vises i forskellige situationer igennem livet, gerne i små udsnit. De andre deltagere skal nu gætte historien bag billedet.

Brudekjoledesign

Deltagerne deles op i hold med 4-5 personer på hvert, som nu skal dyste om at lave den flotteste brudekjole ud af affaldssække, toiletpapir og tape. Bagefter går bruden catwalk i kjolerne, hvor der selvfølgelig skal tages billeder, og den flotteste kjole kåres.

Farvel til Franz, Fritz og Frederik

Op til polterabenden samles navne og historier om brudens ekskærester og gamle flirts. Legen er især sjov, hvis bruden har kysset en del frøer. Navnene skrives på en masse flade sten, som I kan samle i strandkanten. Tag bruden med ud til vandet og giv hende stenene én for én. Lad hende fortælle historien bag navnet, inden hun siger farvel til de gamle kærester og lader stenen slå smut ud over bølgerne.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Prosecco Pong

Du har måske allerede spillet Beer Pong, og så kender du reglerne til Prosecco Pong. Her er ølglassene nemlig bare skiftet ud med bobler i form af Prosecco, Cava eller Champagne. 10 glas stilles op i hver ende af bordet, og nu gælder det om at kaste en bordtennisbold over i modstanderens glas. Hvis man rammer, skal modstanderen drikke koppens indhold og fjerne den fra bordet. Den, der først får modstanderen til at drikke alle sine glas, har vundet.

Polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!