En brudekjole i toiletpapir – og andre sjove lege til en polterabend 12. februar 2019 – Kategori: Polterabend – Tags: ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Gode ideer til lege og aktiviteter på en polterabend

Til en polterabend hører ofte også flere lege og spil, hvor bruden skal udsættes for små prøver, eller hvor alle gæsterne kan deltage. Leder du efter en sjov leg til en polterabend, så finder du her en række gode idéer til festlige lege.

Der er mange måder, hvor de små spil og lege kan indgå som en del af underholdningen til en polterabend. Prøv for eksempel et spil Prosecco Pong eller lad bruden designe sin egen brudekjole i toiletpapir.

LÆS OGSÅ: Polterabend-BINGO – og andre sjove lege til en polterabend

Sjove historier om bruden

En eller flere af gæsterne har lavet en quiz med spørgsmål om den kommende brud. Spørgsmålene kan for eksempel være bygget op omkring de sjove, kiksede eller pinlige oplevelser, hun har haft med de forskellige deltagere til polterabenden. En anden variant er en billedquiz, hvor bruden vises i forskellige situationer igennem livet, gerne i små udsnit. De andre deltagere skal nu gætte historien bag billedet.

LÆS OGSÅ: Find alle artiklerne om polterabend her!

Brudekjoledesign

Deltagerne deles op i hold med 4-5 personer på hvert, som nu skal dyste om at lave den flotteste brudekjole ud af affaldssække, toiletpapir og tape. Bagefter går bruden catwalk i kjolerne, hvor der selvfølgelig skal tages billeder, og den flotteste kjole kåres.

Prosecco Pong

Prosecco Pong er en sjov variant af beer pong-spillet – her er det bare med bobler og fine champagneglas. Spillets regler er dog stadig de samme: Hvem kan få den lille, lyserøde bold i modstanderens glas? Del jer ind i to hold, fyld glassene og sigt efter glassene i den anden ende af bordet. Rammer du plet, skal modstanderen drikke. Det hold, der først får tømt modstandernes glas, vinder!

Prosecco-pong – 109.00 DKK

Farvel til Franz, Fritz og Frederik

Op til polterabenden samles navne og historier om brudens ekskærester og gamle flirts. Legen er især sjov, hvis bruden har kysset en del frøer. Navnene skrives på en masse flade sten, som I kan samle i strandkanten. Tag bruden med ud til vandet og giv hende stenene én for én. Lad hende fortælle historien bag navnet, inden hun siger farvel til de gamle kærester og lader stenen slå smut ud over bølgerne.

LÆS OGSÅ: Konkurrencer, spil og sjove lege til en polterabend

Små, sjove spil til en polterabend – 29.95 DKK

Hvad ved du om bruden?

Her er en sjov leg, hvor alle gæsterne kan være med til at gætte. Bruden skal selvfølgelig også udfylde sit eget kort, og nu gælder det om at ramme så mange af brudens svar som muligt. Lav en kopi til hver af gæsterne og find ud af, hvem der ved mest om bruden!

Det lille spil kan købes her – sammen med alle de andre sjove kort. Du får 8 kort med sjove spil, en invitation og den sødeste forespørgsel til den kommende brud, så hun kan få den bedste dag!

Du finder alle de små, sjove spil her – lige til at printe ud. Så er I klar til en forrygende polterabend med masser af gode grin.

Klik her for at købe de sjove og festlige spil til en forrygende polterabend!

Læs alle artikler om polterabend...

« Polterabend-BINGO – og andre sjove lege til en polterabend
Udklædning til polterabend – få inspiration her! »