Den perfekte polterabend – hvordan laver du den? Slået op i: Polterabend – Emner: ,

T-shirt - Checkliste til polterabend - pink - Lou Noire - cover

T-shirt: Checkliste til polterabend – klik på billedet for at læse mere!

Planlæg den perfekte polterabend

Vil du gerne lave den perfekte polterabend for bruden? De første spæde solstråler indvarsler forårets og senere sommerens komme – og dermed også starten på bryllupssæsonen. Til et bryllup hører en polterabend, og denne dag er skabt til, at den kommende brud kan nyde den med de mennesker, hun holder af, og som holder af hende.

Den perfekte polterabend er en kærlig og mindeværdig oplevelse for alle, der deltager. De ydmygende ritualer er i dag (heldigvis) skiftet ud med sjove og festlige aktiviteter. Det vigtigste på en polterabend er, at dagen indeholder en masse små og store overraskelser, som bruden sætter pris på. Og det gerne også med oplevelser, som hun slet ikke vidste, at hun ønskede sig.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Sådan planlæger I den perfekte polterabend

Planlægningen af en polterabend bør tage udgangspunkt i den person, som skal være centrum for festlighederne, nemlig bruden. Er hun den stille brud, der elsker hygge, vil hun sandsynligvis elske en eftermiddag på konditori med kagesmagning. En brud, der er til fart og spænding, vil måske synes, at et faldskærmsudspring ville være den allerbedste gave, I kunne give hende.

En polterabend skal være en dag, hvor bruden siger: Det var den bedste fest i mit liv! Men bag sådan en dag ligger der mange timers forberedelse, hvis alt skal lykkes. Dagen må gerne være fuld af overraskelser og noget ud over den sædvanlige veninde-komsammen, hvor I spiser god mad og drikker et glas vin. En polterabend skal være en uforglemmelig dag for bruden, men hvad skal sådan en dag indeholde?

Polterabend – en gave til bruden

En polterabend er en gave til bruden fra veninder og familie. Dagen handler om at vise hende, præcis hvor meget I holder af hende og at fejre, at hun skal giftes. Den gave, som I giver den kommende brud, er at gætte hendes ønsker og at investere tid, energi og omsorg i planlægningen. På den måde får hun en uforglemmelig dag, som hun og alle I andre deltagere sent vil glemme.

Som med alle andre gaver, er det også først og fremmest tanken, der tæller. En polterabend behøver ikke at overstråle selve brylluppet hverken i budget eller oplevelser. Det vigtigste er, at gæsterne har taget sig tid til at sammensætte et arrangement, der kan glæde bruden – ikke hvor meget det har kostet. Fremfor alt indeholder en polterabend hygge, skæg og ballade og forkælelse af bruden.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Hvad skal du overveje, når du planlægger den perfekte polterabend?

Måske er du allerede nu i gang med at planlægge en polterabend for din bedste veninde, søster eller svigerinde og har fundet ud af, at denne dag kræver en del overvejelser. Der er mange ting, arrangørerne skal tage stilling til, for eksempel:

 • Hvilken type polterabend passer til bruden?
  Er hun Den aktive brud eller Den madglade brud?
 • Hvem skal med, og hvem skal stå for at planlægge?
  De helt tætte veninder eller alle kvindelige bryllupsgæster?
 • Hvilken dato passer alle?
  Og kan bruden få fri og børnene passet?
 • Hvad må det koste?
  Skal I holde en SU-venlig polterabend, eller er der råd til en miniferie?
 • Hvad skal I lave?
  Er det stadig in at sælge kys og kondomer på Strøget? Eller kan I finde på noget sjovere?

Køb den store polterabend-pakke med masser af sjove spil

I Den Store Polterabendpakke får du 10 sjove spil og lege samt 2 ekstra bonus-gaver til den kommende brud. Der er både ryste sammen-spil til polterabender, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt og flere lege, hvor den kommende brud er i centrum.

Flere af spillene er så uskyldige, at farmor og de helt unge kusiner også kan lege med – og så er der dem, der hurtigt kommer langt under bæltestedet! Glæd jer til en festlig polterabend med masser af gode grin. Køb den her: Den store polterabendpakke

Den store polterabendpakke - til en festlig polterabend

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

« Bridezilla – når bruden vil bestemme over sin polterabend
Hvilke regler er der for en polterabend? »