En fræk gave til polterabend Slået op i: Polterabend – Emner: , , ,

Den frække polterabendpakke - Lou Noire - Indhold

Den Frække Polterabendpakke – klik her!

Giv bruden en uartig gave til polterabend

Der er tradition for, at bruden plejer at få mindst én fræk gave til polterabend. Enten som præmier ved små konkurrencer eller som en fællesgave til det kommende brudepar. I det sidste tilfælde symboliserer gaven, at gæsterne håber på, at parret vil tilbringe meget til under dynerne, og at ægteskabet bliver frugtbart med masser af søde børn – lidt ligesom den gamle tradition med at lægge sukkerknalder i vindueskarmen, så storken kommer forbi.

Her får du en række gode idéer til gaver til polterabend, der helst skal være så slemme, at de får den kommende brud til at rødme. Der er noget for alle pengepunge – og til både den uskyldige brud og hende, hvor der virkelig skal meget til, før hun får røde kinder. Læs om alle ideerne her og få inspiration til en fræk gave til polterabend.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Gode ideer til en fræk gave til polterabend

Lidt til den søde tand

I de fleste velassorterede isenkræmmere kan du få en penisformet småkageform – eller det burde du i hvert fald kunne! Hvis ikke så prøv at google penis udstikker, penis småkager eller penis kageform. De sjove penissmåkager skal nok vække vild jubel til enhver polterabend.

Frække gaver til et lykkeligt ægteskab

Hver gæst har medbragt en fræk gave til den kommende brud. Temaet for valget af gave er, at den skal bringe glæde i ægteskabet. Det kan for eksempel være hofteholdere med tilhørende strømper, tre meter reb eller et gavekort til en Brazilian Wax. Der er ingen instrukser om, hvem i ægteskabet, der skal have fjernet hår…

52 uartige kuponer

52 uartige kuponer – 49,95 kr.

52 uartige uger

Forær det kommende brudepar et helt år fyldt med inspiration til samlivet, romantik og masser af kærlighed.

Sammen med de færdige kuponer er der i pakken også 3 forskellige forsider, så bruden kan lave et uartigt kuponhæfte til sin kommende ægtemand.

Download og print med det samme!

Find de uartige kuponer her: 52 uartige kuponer

Gæt en trus’

Alle veninderne medbringer et par nye trusser, der symboliserer deres personlighed, og hvem de er. Trusserne kan komme i alle farver og former, og det kan for eksempel være et par mormortrusser, en g-streng eller trusser med et sjovt budskab. Trusserne er pakket pænt ind, og efterhånden som bruden får åbnet gaverne, skal hun gætte hvem, der har haft dem med. Bruden må selvfølgelig beholde alle trusserne!

Polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...