En sød og personlig gave til konfirmation Kategori: Shopping – Tags: , , , , , , ,

Giv en personlig gave til konfirmation

Hvad giver man i gave til konfirmation? En konfirmation er en skøn og festlig dag, der markerer overgangen fra barn til voksen. Og det unge menneske skal da fejres med en sød og personlig gave! Men hvad giver man en konfirmand i konfirmationsgave? De traditionelle gaver som en salmebog og et kors i en guldkæde giver man ikke så ofte i dag som før.

Hvorfor ikke give et kuponhæfte, der vil glæde den søde konfirmand i lang tid fremover? Hvert kuponhæfte til konfirmanden indeholder 25 kuponer, men du bestemmer helt selv, hvor mange du vil give. Alle kuponhæfter er designet i PDF og kan downloades med det samme. Find noget kraftigt papir og tænd printeren – så har du en hyggelig og personlig gave til konfirmation med det samme.

Læs også: Kuponhæfte til teenageren

3 søde kuponhæfter til konfirmanden

Giv et kuponhæfte til konfirmationen og forkæl konfirmanden med en masse små og store gaver, der helt sikkert vil vække glæde! De færdige kuponer kan indløses til for eksempel en biograftur, en oplevelse eller et pengebeløb, der kan bruges på Blå Mandag. Er der noget særligt, du gerne vil glæde konfirmanden med på den store dag, finder du også blanke kuponer i pakken, som du selv kan udfylde og sætte i kuponhæftet.

Kuponhæftet til konfirmanden fås i blå, grøn og pink.

Hvad får du?

Alle kuponhæfter indeholder også et kort til nonfirmation, som du selv kan printe. Passer i en A5-kuvert. Klik på billedet – 34,95 kr.

I pakken er der 25 sjove og betænksomme gave-kuponer til konfirmanden. Der er også blanke kuponer i pakken, hvis der er noget særligt, du gerne vil glæde det unge menneske med på den store dag. Pakken med de små gavekort indeholder 25 kuponer, 1 forside samt blanke kuponer. Derudover får du også et print-selv-kort i samme design, der passer i en A5-kuvert.

Har du et helt særligt bånd til ham eller hende, der skal konfirmeres, er det personlige kuponhæfte en rigtig sød gaveide. De små gavekort kan indløses til masser af sjove ting, I kan lave sammen. Er der noget andet, du har lyst til at forkæle konfirmanden med i pakken, som du selv kan udfylde. En sød og personlig gave, der kan gives både til drenge og piger.

Hvordan laver du et kuponhæfte?

Et kuponhæfte er en sjov og hyggelig gave, som er nem at lave. Download kuponhæftet, tænd printeren og klip kuponerne ud. Sæt nu en forside på og klip hul i alle kuponerne. Bind dem sammen med et lille bånd – og vupti, så er konfirmationsgaven hjemme!

Sådan laver du et kuponhæfte

Se flere gode gaveideer her...

« Tillykke med den nye baby
En sød og personlig gave til nonfirmation »