Gaveideer til konfirmation Slået op i: Konfirmation – Emner: , , , , , , ,

Konfirmationspakken - pink - Lou Noire - indhold

Konfirmationspakken – få fire sjove spil til konfirmation. Klik her!

Giv en personlig gave til konfirmation

Hvad giver man i gave til konfirmation? En konfirmation er en skøn og festlig dag, der markerer overgangen fra barn til voksen. Og det unge menneske skal da fejres med en sød og personlig gave! Men hvad giver man en konfirmand i konfirmationsgave? De traditionelle gaver som en salmebog og et kors i en guldkæde giver man ikke så ofte i dag som før.

Men hvorfor ikke give en gave, der vil glæde den søde konfirmand i lang tid fremover? Livsrådene til konfirmanden og kuponhæfterne, som du ser herunder er meget personlige gaver, som helt sikkert vil skille sig ud på gavebordet og være et dejligt minde.

Se alle de underholdende indslag til konfirmation – klik her!

Livsråd til konfirmanden

Mangler du en sød gave til en konfirmation, så udfyld de 50 kort med livsvisdom, gode råd og kærlige ord til konfirmandens vej ud i livet. De sjove, kloge og kærlige livsråd bliver nemt til en lille gør-det-selv bog, som du sætter sammen med et bånd.

Bogen med kloge livsråd vil helt sikkert være en af de mindeværdige gaver, som konfirmanden tager frem om mange år og læser med glæde (og måske et lille lommetørklæde!). Bogen kommer i en PDF-fil, som du selv skal printe. Fås i blå, grøn og pink og passer både til drenge og piger.

Læs mere om bogen med livsråd her: Livsråd til konfirmanden

Tillykke med konfirmationen - blå - Cover - Lou NoireEn gaveregn til konfirmanden

Giv et kuponhæfte til konfirmationen og forkæl konfirmanden med en masse små og store gaver, der helt sikkert vil vække glæde! Kuponhæftet til konfirmanden fås i blå, grøn og pink.

De færdige kuponer kan indløses til for eksempel en biograftur, en oplevelse eller et pengebeløb, der kan bruges på Blå Mandag.

Er der noget særligt, du gerne vil glæde konfirmanden med på den store dag, finder du også blanke kuponer i pakken, som du selv kan udfylde og sætte i kuponhæftet.

Læs mere om kuponhæftet her: Tillykke med konfirmationen!

Lou Noire - Banner - Underholdning til konfirmation

Læs alle artikler om konfirmation...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!