Festlege: Jeg har aldrig… og to andre sjove spil, der også kan sætte gang i festen Kategori: Sjov – Tags: , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

3 sjove festlege til venindeaftenen

Festlige aftener med veninderne kalder på sjove spil og lege. Her kommer tre, der ikke kræver de store forberedelser, og hvor det handler om at være god til at gætte.

“Jeg har aldrig…”

I drikkelegen ”Jeg har aldrig…” gælder det om at lokke hemmeligheder ud af veninderne. På skift løfter en af veninderne sløret for en potentiel hemmelighed, med et ”Jeg har aldrig…”. Det kan for eksempel være ”Jeg har aldrig kysset med to mænd på samme aften”, og er man sådan en kvinde, der netop har gjort dette, så løfter man sit glas og skåler med de andre.

Der er ingen vindere – kun sjove historier!

Hit med melodien!

Del jer op i to hold. Der er på forhånd valgt små bidder af sange på Spotify eller YouTube, som holddeltagerne på skift nu skal lytte til med høretelefoner på. Personen med høretelefonerne skal synge det, hun hører, og holdet får et point eller et shot for hver sang, der gættes.

SKÅL!

Føleleg under bordet: Er det en p..?

Du har sikkert leget den før, men med veninderne kan morskaben gå få et tak opad – eller helt ned under bæltestedet. Spillet starter med, at alle rykker stolene helt ind. Nu sendes forskellige objekter rundt under bordet, og så må der gættes! Der er shots for hvert rigtigt gæt.

Find flere sjove festlege til polterabend og venindeaften her!

« Hold en anderledes venindedag – 4 sjove aktiviteter, I vil mindes mange år fremover
Shop hos Atom Retro: 5 kjoler du kan bruge til hverdag og fest »