Festlege: Jeg har aldrig… og to andre sjove spil, der også kan sætte gang i festen Slået op i: Venindeaften – Emner: , , ,

3 sjove festlege til venindeaftenen

Festlige aftener med veninderne kalder på sjove spil og festlege. Her kommer tre, der ikke kræver de store forberedelser, og hvor det handler om at være god til at gætte.

Sjove festlege med veninderne

Jeg har aldrig... - cover

Jeg har aldrig… – 29,95 kr.

“Jeg har aldrig…”

I drikkelegen ”Jeg har aldrig…” gælder det om at lokke hemmeligheder ud af veninderne. På skift løfter en af veninderne sløret for en potentiel hemmelighed, med et ”Jeg har aldrig…”. Det kan for eksempel være ”Jeg har aldrig kysset med to mænd på samme aften”, og er man sådan en kvinde, der netop har gjort dette, så løfter man sit glas og skåler med de andre.

Der er ingen vindere – kun sjove historier! Køb spillet her: Jeg har aldrig…

Hit med melodien!

Del jer op i to hold. Der er på forhånd valgt små bidder af sange på Spotify eller YouTube, som holddeltagerne på skift nu skal lytte til med høretelefoner på. Personen med høretelefonerne skal synge det, hun hører, og holdet får et point eller et shot for hver sang, der gættes.

SKÅL!

Se de sjove spil: Venindeaften – bingo, sjove spil og lege

Føleleg under bordet: Er det en p..?

Du har sikkert leget den før, men med veninderne kan morskaben gå få et tak opad – eller helt ned under bæltestedet. Spillet starter med, at alle rykker stolene helt ind. Nu sendes forskellige objekter rundt under bordet, og så må der gættes! Der er shots for hvert rigtigt gæt.

Sjove spil og lege til venindeaften - Lou Noire - Banner

Få flere gode ideer til fester og gæster her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!