Festlig underholdning til konfirmation Slået op i: Konfirmation – Emner: , , , , ,

Konfirmationspakken - blå - Lou Noire - cover

Konfirmationspakken – få fire sjove spil til konfirmation. Klik her!

Lav et personligt indslag til konfirmation

Mangler du inspiration til underholdning til konfirmation? En konfirmation er en stor dag for det unge menneske, og der er tradition for festlige indslag, der fører barnet ind i “de voksnes rækker”.

Men hvilket festligt indslag vil konfirmanden sætte mest pris på? Skal det være en sang eller tale – eller måske et personligt og unikt indslag?

Et festligt og meget personligt indslag for både konfirmand og gæster er de søde Samtalekort til konfirmation. Det er en sjov festleg til konfirmation, der involverer alle gæsterne, og hvor konfirmanden er i centrum på en meget fin måde. Du kan læse mere om samtalekortene til konfirmationen nederst.

Underholdning til konfirmation – 4 gode ideer

En lejlighedssang

Den traditionelle lejlighedssang med sangskjuler har været et fast indslag til mange konfirmationer. Og internettet bugner af færdige sange om fodbolddrenge og hestepiger. Søg på Google på [sang konfirmation] for at se de mange færdige festsange.

En tale til konfirmanden

Hvad siger man i en tale til en konfirmation? Det kan internettet heldigvis også hjælpe med. Der er både taleskrivere, der mod betaling skriver en konfirmationstale, men mange forældre har også lagt deres egen tale til konfirmanden ud på nettet. Du får inspiration her: [tale konfirmation].

Et sanghæfte

Sanghæfter er mest populære til bryllupper og runde fødselsdage – men hvorfor ikke lave et sanghæfte med konfirmandens yndlingssange? I et sanghæfte er der plads til både velkomstsang, salmer og de nyeste hits. Husk at vælge sange, som de fleste kender og kan synge med på.

Et personligt indslag

Du kan også lave et personligt indslag, der afspejler den relation, du har til konfirmanden. Syng en sang, lav en sketch eller tag harmonikanen med og spil op til folkedans! Vælg et personligt indslag, som du ved, konfirmanden vil elske, og som ikke får det unge menneske til at rødme.

Samtalekort til konfirmation

De sjove samtalekort er et personligt og kærligt indslag til en konfirmation. Og hvor meget ved du egentlig om konfirmanden? Efter denne sjove festleg ved du sandsynligvis det meste! Med de sjove, tankevækkende og nogle gange lettere onkel-pinlige spørgsmål kan gæsterne lære konfirmanden endnu bedre at kende. Samtalekortene er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud.

På skift trækker gæsterne et af de 100 spørgsmål og giver sit bud på svaret. Det er selvfølgelig konfirmanden selv, der afgør, om svaret er korrekt. Vil du gerne gøre indslaget endnu mere personligt, er der også blanke spørgsmålskort med i pakken, som gæsterne selv kan udfylde.

Samtalekort til konfirmation fås i blå, grøn og pink. Klik på billederne for at læse mere!

Lou Noire - Banner - Underholdning til konfirmation

Læs alle artikler om konfirmation...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!