Festlig underholdning til konfirmation Slået op i: Konfirmation – Emner: , , , , ,

Konfirmationspakken - blå - Lou Noire - cover

Konfirmationspakken – få fire sjove spil til konfirmation. Klik her!

Lav et personligt indslag til konfirmation

Mangler du inspiration til underholdning til konfirmation? En konfirmation er en stor dag for det unge menneske, og der er tradition for festlige indslag, der fører barnet ind i “de voksnes rækker”.

Men hvilket festligt indslag vil konfirmanden sætte mest pris på? Skal det være en sang eller tale – eller måske et personligt og unikt indslag?

Et festligt og meget personligt indslag for både konfirmand og gæster er de søde Samtalekort til konfirmation. Det er en sjov festleg til konfirmation, der involverer alle gæsterne, og hvor konfirmanden er i centrum på en meget fin måde. Du kan læse mere om samtalekortene til konfirmationen nederst.

Underholdning til konfirmation – 4 gode ideer

En lejlighedssang

Den traditionelle lejlighedssang med sangskjuler har været et fast indslag til mange konfirmationer. Og internettet bugner af færdige sange om fodbolddrenge og hestepiger. Søg på Google på [sang konfirmation] for at se de mange færdige festsange.

En tale til konfirmanden

Hvad siger man i en tale til en konfirmation? Det kan du få hjælp til lige her: Hvad siger man i en tale til konfirmation? Der er både forslag til forældre, bedsteforældre og faddere, og du får også tips og tricks til gode formuleringer og vendinger.

Festlige indslag til konfirmation

Bring konfirmanden ind i de voksnes rækker med et af de mange festlige indslag til konfirmation! Her får du 8 sjove spil og festlege, som du kan bruge som underholdning til den store dag.

I den store festpakke er der masser af spil, underholdning og sjove festlege – alle med konfirmanden i centrum. Her er både den velkendte “Tip en 13’er”, et morsomt tingfinder bingo-spil, en sjov konkurrence hvor konfirmanden skal dyste i forskellige udfordringer samt indslag der kan skabe dejlige minder fra den store dag. Du skal bare huske præmier – så er I klar!

De festlige indslag til konfirmation fås i blå, grøn og pink. Klik på billederne for at læse mere!

Et personligt indslag

Du kan også lave et personligt indslag, der afspejler den relation, du har til konfirmanden. Syng en sang, lav en sketch eller tag harmonikanen med og spil op til folkedans! Vælg et personligt indslag, som du ved, konfirmanden vil elske, og som ikke får det unge menneske til at rødme.

Et sanghæfte

Sanghæfter er mest populære til bryllupper og runde fødselsdage – men hvorfor ikke lave et sanghæfte med konfirmandens yndlingssange? I et sanghæfte er der plads til både velkomstsang, salmer og de nyeste hits. Husk at vælge sange, som de fleste kender og kan synge med på.

Lou Noire - Banner - Underholdning til konfirmation

Læs alle artikler om konfirmation...