En gave til polterabend – sjove ideer Slået op i: Polterabend – Emner: ,

T-shirt - Checkliste til polterabend - pink - Lou Noire - cover

T-shirt: Checkliste til polterabend – klik på billedet for at læse mere!

Gave til polterabend – hvad skal man give bruden?

Der er tradition for, at bruden får små gaver i løbet af polterabenden. Enten som præmier ved små konkurrencer, med historier til bruden eller som lykkeamuletter til det kommende ægteskab. Der er mange måder, hvor I kan få gaverne til at være en del af underholdningen til en polterabend.

Her får du en række gode idéer til selskabslege, hvor en gave til polterabend kan indgå. Der er noget for alle pengepunge – og til både den nostalgiske og den frække brud. Læs om alle ideerne her og få inspiration til din gave til en polterabend.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

En personlig gave, der er et symbol på venskabet

Et hyggeligt, lille indslag kan være, at alle gæster til polterabenden skal medbringe en lille gave eller et billede, der minder om noget sjovt, sødt eller pinligt, de har oplevet med bruden. Gaven kan også være et symbol på venskabet,  der fortæller noget om, hvordan bruden og gæsten kender hinanden.

Gaverne lægges i en bunke, og bruden åbner dem én efter én og skal så gætte hvem gaven er fra.  Hun må også gerne gætte på, hvorfor hun har fået netop denne gave, og hvilken historie, der knytter sig til den. Til det vilde polterabend kan legen også udvides til en drikkeleg: Gætter bruden rigtigt, er der strafshots til deltagerne, og gætter hun forkert, skal hun selv drikke.

I stedet for at lade bruden gætte, kan I også vælge at ledsage gaverne af en lille tale og fortælle hvilken historie, der knytter bånd mellem bruden og gaven.

Frække gaver til et lykkeligt ægteskab

Hver gæst har medbragt en fræk gave til den kommende brud. Temaet for valget af gave er, at den skal bringe glæde i ægteskabet. Det kan for eksempel være hofteholdere med tilhørende strømper, tre meter reb eller et gavekort til hårfjerning.

Gæt en trus’

Alle veninderne medbringer et par nye trusser, der symboliserer deres personlighed, og hvem de er. Trusserne kan komme i alle farver og former, og det kan for eksempel være et par mormortrusser, en g-streng eller trusser med et sjovt budskab. Trusserne er pakket pænt ind, og efterhånden som bruden får åbnet gaverne, skal hun gætte hvem, der har haft dem med.

En lille æske med gode råd til ægteskabet

Bruden får overrakt en lille æske. Hele dagen igennem putter gæsterne små sedler i æsken med gode råd til ægteskabet, en kærlig hilsen, en opskrift osv. Et år efter polterabenden får bruden udleveret æsken, gerne sammen med en picnickurv, som hun nu kan dele med sin mand.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Lav et billedalbum med minder fra dagen

Er der penge tilovers fra dagen, så kan de for eksempel bruges på at give bruden et minde fra den festlige dag. Lav et billedalbum eller en kalender med alle de bedste billeder fra polterabenden. Husk også at få taget et gruppebillede, som kan indgå. Gæsterne fra dagen kan nu skrive en lille hilsen i albummet, inden det overrækkes til bruden til selve brylluppet.

Masser af sjove festlege til polterabend!

De 12 sjove spil & lege til polterabend indeholder både ryste sammen-spil til en polterabend, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt og masser af morsomme festlege, hvor den kommende brud er i centrum. Glæd jer til en hyggelig polterabend fyldt med sjove spil og festlige lege! Køb spillene her: 12 sjove spil & lege til polterabend

Banner - 12 sjove spil og lege til polterabend

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

« Ideer til en billig polterabend – med budget
Hvem skal arrangere polterabend? »