Gaveideer til nonfirmation Slået op i: Nonfirmation – Emner: , , , , , , ,

Nonfirmations-pakken - blå - Lou Noire - cover

Nonfirmationspakken – få fire sjove spil til nonfirmation. Klik her!

Giv en personlig gave til nonfirmation

Hvad giver man i gave til nonfirmation? Nonfirmation er blevet populært i de seneste år – som et alternativ til den kristne konfirmation. Mange unge mennesker tror ikke på Gud og ønsker ikke ceremonien i kirken.

En nonfirmation kan dog stadigvæk være en skøn og festlig dag, der markerer overgangen fra barn til voksen. Og det unge menneske skal da fejres med en sød og personlig gave! Men hvad giver man en nonfirmand i nonfirmationsgave? De traditionelle gaver som en salmebog og et kors i en guldkæde duer ligesom ikke rigtig.

Men hvorfor ikke give en gave, der vil glæde den søde nonfirmand i lang tid fremover? Livsrådene til nonfirmanden og kuponhæfterne, som du ser herunder er meget personlige gaver, som helt sikkert vil skille sig ud på gavebordet og være et dejligt minde.

Se alle de underholdende indslag til nonfirmation – klik her!

Livsråd til nonfirmanden

Mangler du en sød gave til en nonfirmation, så udfyld de 50 kort med livsvisdom, gode råd og kærlige ord til nonfirmandens vej ud i livet. De sjove, kloge og kærlige livsråd bliver nemt til en lille gør-det-selv bog, som du sætter sammen med et bånd.

Bogen med kloge livsråd vil helt sikkert være en af de mindeværdige gaver, som nonfirmanden tager frem om mange år og læser med glæde (og måske et lille lommetørklæde!). Bogen kommer i en PDF-fil, som du selv skal printe. Fås i blå, grøn og pink og passer både til drenge og piger.

Læs mere om bogen med livsråd her: Livsråd til nonfirmanden

Tillykke med nonfirmationen - pink - Lou Noire - CoverEn gaveregn til nonfirmanden

Giv et kuponhæfte til nonfirmationen og forkæl nonfirmanden med en masse små og store gaver, der helt sikkert vil vække glæde! Kuponhæftet til nonfirmanden fås i blå, grøn og pink.

De færdige kuponer kan indløses til for eksempel en biograftur, en oplevelse eller et pengebeløb, der kan bruges på Blå Mandag. Er der noget særligt, du gerne vil glæde nonfirmanden med på den store dag, finder du også blanke kuponer i pakken, som du selv kan udfylde og sætte i kuponhæftet.

Læs mere om kuponhæftet her: Tillykke med nonfirmationen!

Banner - Underholdning til nonfirmation - Lou Noire

Læs alle artikler om konfirmation...