Hvad enhver kvinde i virkeligheden ønsker sig til Valentinsdag Slået op i: Kærlighed – Emner: , , , ,

Hvad alle kvinder ønsker sig til Valentinsdag

Er det små, hjerteformede kort, chokolader eller måske en lille ting i glimtende guld, som kvinder glæder sig mest til på Valentinsdag? Nej, det er en helt anden sandhed, der i virkeligheden gemmer sig i denne amerikanske tradition, som danskerne i de senere år har taget til sig.

Men hvad er det, der gør, at Valentinsdag på ganske få år har fået så stor succes her i landet? Er det gaverne og de søde ord på kortene – eller er det i virkeligheden noget helt andet, det handler om?

Romantik og opmærksomhed – det er Valentinsdag!

Mange synes måske, at Valentinsdag er lidt overflødigt, men det er dog ikke så meget gavens størrelse, eller ordenes klang i de fine kort, der får kinderne til at blusse, og hjerterne til at slå lidt hurtigere:

Det er den ekstra omtanke. At en, du holder af, har tænkt på dig og gerne vil gøre dig glad. Og det er også løfterne om, at lige denne dag, er det dig, der skal forkæles lidt ekstra. Det er bare skønt!

Det er ikke så meget gaverne, men mere forventningen om, at den 14. februar, hvor Valentinsdag altid ligger, her vil der være lidt ekstra kærlighed og opmærksomhed.

Hvad ønsker en kvinde sig i virkeligheden til Valentinsdag?

Når det så bliver den 15. februar, eller den 16. eller den 20., og kortene er læst, og roserne er begyndt at hænge lidt med hovedet, kan det godt føles lidt tomt oven på al den forkælelse. Hvis der er noget, rigtig mange kvinder kunne ønske sig til Valentinsdag, så er det, at det ikke holdt op igen.

Den ekstra opmærksomhed måtte gerne vare ved og sprede sig ud på alle de andre dage i året. En grå onsdag i marts måtte gerne med et trylleslag blive lavet om til en romantisk middag med stearinlys og rosenblade på sengen. Et lækkert sæt undertøj givet i gave dagen før det vigtige møde. Et ”Jeg elsker dig” på en post-it på en ganske almindelig hverdag.

Så det her er hemmeligheden bag den bedste Valentinsdags-gave: Kvinder vil i virkeligheden bare gerne have, at hver eneste dag året rundt er Valentinsdag!

Kærlighedskuponer til Valentinsdag

Lou Noire - Kærligheds-kuponer til Valentinsdag - Cover

Kærlighedskuponer til Valentinsdag – 39,95 kr.

Lou Noire har lavet et sæt romantiske Valentinskuponer, der gør – ikke hver dag – men i hvert fald 20 dejlige dage til Valentinsdag! Forær dem til den, du elsker allerhøjest og glæd jer til en række af romantiske dates, søde gaver og masser af kærlighed… ♥

I pakken er der 20 kærlighedskuponer til Valentinsdag, 4 blanke kuponer samt 3 forskellige forsider: til verdens bedste kæreste, kone eller mand. Pakken indeholder blandt andet kuponer med teksten:

– Vores første date – én gang til
– En aftentur under stjernerne
– En romantisk middag
– En gang massage

I alt får du 20 søde og romantiske Valentins-kuponer med færdig tekst. Har du noget særligt, du gerne vil give til din elskede, så udfyld en af de blanke kuponer og læg den ved. Køb dem her!

Kortene er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud.

Lou Noire - Lærligheds-kuponer - Banner

Få flere romantiske ideer her...