Hvem skal arrangere polterabend? 2. februar 2019 – Kategori: Polterabend – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Er det brudens bedste veninde, der skal arrangere polterabend?

Når brylluppet nærmer sig, er der altid en søster eller en veninde, der begynder at spørge sig selv: Skal vi ikke i gang med at arrangere en polterabend? Og er det mig, der skal stå for det?

En polterabend arrangeres normalt af de, der er allertættest på bruden, og det kan godt sætte en masse følelser i gang. For hvem er brudens bedste veninde? Af frygt for at komme til at træde nogen over tæerne, er andre måske mere tilbageholdende med at byde ind. Allervigtigst er det dog, at bruden får en fantastisk polterabend. Så send nu bare den mail ud og spørg, om der er nogen, der allerede er i gang med at arrangere!

LÆS OGSÅ: 10 ideer til den festlige polterabend: pynt, udklædning og flotte dekorationer

Hvem skal stå for at arrangere en polterabend?

Det er normalt de nærmeste veninder, familiemedlemmer og eventuelt brudepiger, der står for at arrangere brudens polterabend, og det kan anbefales at samle en lille gruppe, der vil stå for planlægningen. Det er vigtigt, at arrangørerne kender bruden virkelig godt, så I får planlagt en dag, der kan gøre hende glad og samtidig undgår aktiviteter, hun ikke har lyst til. Bruden kan dog sagtens have givet udtryk for, hvem hun ønsker, der skal stå for at arrangere hendes polterabend, og det skal der selvfølgelig tages hensyn til.

LÆS OGSÅ: Hvem skal inviteres med til en polterabend?

Sammensæt en lille planlægningsgruppe

Alle deltagerne til polterabenden kan byde ind med forslag til dagen, men hvis planlægningen skal være bare nogenlunde effektiv, er det mest hensigtsmæssigt, at arrangørgruppen ikke er alt for stor. Planlægningsgruppen kan holde et formøde eller maile sammen, hvor de samler forslagene og lægger et budget, og derefter melder ud til resten af gæsterne med forslag til datoer, et foreløbigt program og en cirka-pris.

Der vil altid være veninder, der kender bruden bedre end andre, og her er det vigtigt, at I lytter til hinanden og bliver enige, ellers kan det ødelægge både polterabend og bryllup. Der er dog nogle, der altid gerne vil bestemme, bare for at bestemme. Sidder der en i planlægningsgruppen og tromler de andre og planlægger en polterabend, som bruden slet ikke bliver glad for, så må I nedlægge veto. Hellere lidt uenighed i planlægningsgruppen end en brud, der bliver ked af det.

Gode ideer til en festlig polterabend

Bride To Be-Skråbånd - 39.00 DKK
Spil: Tøsemiddag - 149.95 DKK
Sjov: Penis-småkager - 59.00 DKK
Spil: Prosecco Pong - 109.00 DKK

Er der egentlig nogen, der er i gang med arrangere noget?

Er du i tvivl om, om der er nogen, der allerede er i gang med at arrangere polterabenden, kan du spørge gommen, om andre har henvendt sig. Måske har du også en gammel fællesmail fra bruden liggende, hvor du kan skrive ud til alle veninderne på én gang – husk dog at slette bruden fra modtagerfeltet. Er der ikke nogen oplagt organisator, eller er der ingen, der tager initiativet, så står det alle frit for at gå i gang med at arrangere.

Læs alle de andre artikler om polterabend her hos Lou Noire!

Læs alle artikler om polterabend...

« En gave til polterabend – sjove ideer
Polterabend – hvem skal ikke inviteres med? »