10 ideer til den festlige polterabend: pynt, udklædning og flotte dekorationer Slået op i: Polterabend – Emner: , , , ,

Festlige dekorationer og pynt til polterabend

Mangler du ideer til polterabend, så får du her masser af inspiration til pynt, borddækning og sjove lege! Der er alt, hvad der gør en polterabend festlig: balloner, oppyntning og små indslag til dagen. Er bruden ikke til den vilde udklædning, finder du her også forslag til lidt mere udskyldig halløj med bruden.

T-shirt - Checkliste til polterabend - pink - Lou Noire - cover

T-shirt: Checkliste til polterabend – klik på billedet for at læse mere!

10 gode ideer til polterabend!

En sjov polterabend t-shirt

Er bruden ikke til den vilde udklædning, så giv hende – eller jer alle sammen – den sjove t-shirt på med “Checkliste til polterabend”. Udover at man nu slet ikke er i tvivl om, hvem det er, der er polterabend, så er t-shirten samtidig også en sjov festleg, med en to do-liste til dagens udskejelser.

Konkurrencen om at komme hurtigst igennem sin checkliste kan løbe hele dagen eller være et sjovt indslag på en polterabend, der slutter med en bytur. Klik på billedet for at læse mere om t-shirten!

Brudeslør

Har bruden ikke noget imod at blive klædt ud og vække opsigt, så giv hende et brudeslør på. Det kan både være sådan et billigt et, der sidder på en hårbøjle – eller det vildeste marengsbrudeslør fra 1980’erne!

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

En guirlande med penis – eller den lidt mere stuerene!

Til en festlig polterabend skal der selvfølgelig også pyntes op med balloner og guirlander! Med den sjove polterabend-guirlande kan du selv vælge designet og dekorere med forskellige guirlander. Så skal guirlanden kun bestå af ordet “Polterabend” – eller vil du fylde rummet med festlige penis-guirlander?

Køb den her: Festlig guirlande til polterabend

Den røde løber

Læg en rød løber ude foran døren, når I kommer og overrasker den kommende brud om morgenen. Så er hun klar til at blive ført ud på sin polterabend.

8 sjove spil til polterabenden - vintage - Lou Noire - cover

8 sjove spil til polterabend – 39,95 kr.

Fin og festlig bordpynt

Der behøver ikke at være et lyserødt tema igennem hele polterabend. Bryd det gerne op med guld og konfetti, og er bruden slet ikke til farven pink, så gå med hvid i stedet for. Lad gerne bordpynten være en del af underholdning som for eksempel de små spil i 8 sjove spil til polterabend. Eller giv bruden en klokke, hun kan ringe med, når glasset skal fyldes op.

Penis-sugerør og drinkspynt

De lækre cocktails skal selvfølgelig have alt, hvad den kan trække af penissugerør, flamingoer og paraplyer. Drinkspynt har de fleste supermarkeder og dimsebutikker som Tiger og Søstrene Grene. Penissugerør kan bestilles hjem over nettet og kræver kun en hurtig Google-søgning.

Masser af balloner

Pynt op til polterabend med balloner i alle faconer, men hold dem gerne i 2-3 farver. Bedst er det selvfølgelig hvis du kan skaffe hjerteformede balloner.

En sjov quiz til polterabend

Underholdningen kan også være en del af oppyntningen. Festlig er i hvert fald Det Store Polterabend Quiz Show, når det hænger der på væggen og venter med alle sine sjove spørgsmål om bruden og alt, hvad der ellers hører til et bryllup. Der spilles i 6 kategorier: “Den yndige brud”, “Gommen i runde tal”, “Blåt, lånt, gammelt, nyt”, “Bruden starter”, “En sang om kærlighed” og “Elsker dig for evigt!”. Der er lagt op til sjove svar fra bruden, masser af sang og en festlig stemning!

Køb det her: Det Store Polterabend Quiz-Show!

Rosé Pong

De fleste kender allerede Beer Pong, men hvorfor ikke tage et spil Rosé Pong til polterabenden? Alt hvad det kræver er 12 plasticglas og 3 bordtennisbolde. Del jer ind i to hold, fyld glassene og konkurrer om, hvem der kan kaste boldene i de andres glas. Rosé-vinen kan også skiftes ud med Asti eller Champagne.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Lav en goodiebag – til bruden og gæsterne

Det vækker altid glæde med en lille pose med godter, både til bruden og gæsterne til polterabenden. Pak en pose med for eksempel:

  • Adresser og tidsplan
  • Hovedpinepiller og (vabel)plaster
  • En lille pose chips
  • Slik eller tyggegummi
  • Håndcreme og læbepomade
  • Et kort med en opgave, der skal løses i løbet af dagen
  • Små, sjove spil
  • En mini-flaske champagne
  • Hårelastikker og håndsprit

Få flere ideer til gaveposen på Pinterest her: Pinterest – Hen Party Bags

Køb den store polterabend-pakke med masser af sjove spil

I Den Store Polterabendpakke får du 10 sjove spil og lege samt 2 ekstra bonus-gaver til den kommende brud. Der er både ryste sammen-spil til polterabender, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt og flere lege, hvor den kommende brud er i centrum.

Flere af spillene er så uskyldige, at farmor og de helt unge kusiner også kan lege med – og så er der dem, der hurtigt kommer langt under bæltestedet! Glæd jer til en festlig polterabend med masser af gode grin. Køb den her: Den store polterabendpakke

Den store polterabendpakke - til en festlig polterabend

Læs alle artikler om polterabend...

« Hvad koster det at holde en polterabend?
Det vigtigste, du skal vide om netdating »