10 ideer til den festlige polterabend: pynt, udklædning og flotte dekorationer Slået op i: Polterabend – Emner: , , , ,

Festlige dekorationer og pynt til polterabend

Mangler du ideer til polterabend, så får du her masser af inspiration til pynt, borddækning og sjove lege! Der er alt, hvad der gør en polterabend festlig: balloner, oppyntning og små indslag til dagen. Er bruden ikke til den vilde udklædning, finder du her også forslag til lidt mere udskyldig halløj med bruden.

10 gode ideer til polterabend!

Udklædning

Er bruden ikke til den vilde udklædning, så giv hende evt. en paryk og et par sjove briller på. Det er især morsomt, hvis I alle møder op i samme udklædning, når I overrasker hende på dagen.

I det hele taget er en fælles udklædning et sjovt tema til en polterabend. Bruden må gerne stå lidt ud, og hun kan f.eks. være jeres allesammens Sandy, når I klæder jer ud som The Pink Ladies fra Grease. Eller måske skal hun bare tage lidt forskud på alle glæderne og iklædes et lille slør og en kæmpestor plasticring.

Brudeslør

Har bruden ikke noget imod at blive klædt ud og vække opsigt, så giv hende et brudeslør på. Det kan både være sådan et billigt et, der sidder på en hårbøjle – eller det vildeste marengsbrudeslør fra 1980’erne!

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

En guirlande med penis – eller den lidt mere stuerene!

Til en festlig polterabend skal der selvfølgelig også pyntes op med balloner og guirlander! Med den sjove polterabend-guirlande kan du selv vælge designet og dekorere med forskellige guirlander. Så skal guirlanden kun bestå af ordet “Polterabend” – eller vil du fylde rummet med festlige penis-guirlander?

Køb den her: Festlig guirlande til polterabend

Den røde løber

Læg en rød løber ude foran døren, når I kommer og overrasker den kommende brud om morgenen. Så er hun klar til at blive ført ud på sin polterabend.

8 sjove spil til polterabenden - vintage - Lou Noire - cover

8 sjove spil til polterabend – 39,95 kr.

Fin og festlig bordpynt

Der behøver ikke at være et lyserødt tema igennem hele polterabend. Bryd det gerne op med guld og konfetti, og er bruden slet ikke til farven pink, så gå med hvid i stedet for. Lad gerne bordpynten være en del af underholdning som for eksempel de små spil i 8 sjove spil til polterabend. Eller giv bruden en klokke, hun kan ringe med, når glasset skal fyldes op.

Penis-sugerør og drinkspynt

De lækre cocktails skal selvfølgelig have alt, hvad den kan trække af penissugerør, flamingoer og paraplyer. Drinkspynt har de fleste supermarkeder og dimsebutikker som Tiger og Søstrene Grene. Penissugerør kan bestilles hjem over nettet og kræver kun en hurtig Google-søgning.

Masser af balloner

Pynt op til polterabend med balloner i alle faconer, men hold dem gerne i 2-3 farver. Bedst er det selvfølgelig hvis du kan skaffe hjerteformede balloner.

Hvordan gør du?

Du kan læse mere om de enkelte spil i Lou Noires lille shop. Når du har bestilt og betalt, får du tilsendt polterabend-kort og spil i en PDF-fil, som du downloader. Alt er nu lige til at printe ud på almindeligt A4-papir, og så er I klar til en forrygende polterabend med masser af gode grin. Tilsæt gerne masser af lyserøde cocktails for ekstra morskab!

Sjove spil og lege til polterabend

Gæt med i det sjove Quiz-Show Til Polterabend!

Det Store Polterabend Quiz-Show har masser af sjove spørgsmål, som passer til alle brudetyper. Der spilles i 6 kategorier: “Bruden”, “Begyndelsen”, “Gommen”, “Bruden starter”, “Traditioner” og “Brudeparret”. Der er lagt op til sjove svar fra bruden, gode anekdoter og en festlig stemning!

Køb det her: Det store quiz-show til polterabend

Rosé Pong

De fleste kender allerede Beer Pong, men hvorfor ikke tage et spil Rosé Pong til polterabenden? Alt hvad det kræver er 12 plasticglas og 3 bordtennisbolde. Del jer ind i to hold, fyld glassene og konkurrer om, hvem der kan kaste boldene i de andres glas. Rosé-vinen kan også skiftes ud med Asti eller Champagne.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Lav en goodiebag – til bruden og gæsterne

Det vækker altid glæde med en lille pose med godter, både til bruden og gæsterne til polterabenden. Pak en pose med for eksempel:

  • Adresser og tidsplan
  • Hovedpinepiller og (vabel)plaster
  • En lille pose chips
  • Slik eller tyggegummi
  • Håndcreme og læbepomade
  • Et kort med en opgave, der skal løses i løbet af dagen
  • Små, sjove spil
  • En mini-flaske champagne
  • Hårelastikker og håndsprit

Få flere ideer til gaveposen på Pinterest her: Pinterest – Hen Party Bags

Polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!