Lav selv en sjov sangskjuler til konfirmation Slået op i: Konfirmation – Emner: , , ,

Hvordan laver du en festlig sangskjuler?

I Danmark har vi tradition for, at konfirmanden også skal have en sjov lejlighedssang til sin konfirmation. Du kan enten skrive den selv eller få hjælp fra de mange dygtige sangskrivere på internettet. Når sangen er færdig, melder spørgsmålet sig om, hvordan sangen så skal præsenteres. Her får du masser af gode ideer til en sjov og personlig sangskjuler til konfirmation.

Se alle de underholdende indslag til konfirmation – klik her!

En kreativ sangskjuler til konfirmation

Der findes mange ideer rundt omkring til sjove sangskjulere – men det er nu engang sjovest at komme med en sangskjuler, som ingen af de andre gæster har set før! Her hos Lou Noire kan du få tre sjove pakker med æsker til konfirmations-sangskjulere. Der er fem æsker i hver pakke, og de fås både i blå, pink og grøn.

Herunder kan du læse mere om æskerne, og om hvordan du kan bruge dem som en sjov sangskjuler til konfirmation. Bemærk, at selv om der er vist billeder af sangskjulerne i alle tre farver, så medfølger der kun én farve i hver pakke. Det vil sige, at hvis du vil have den blå kuffert som sangskjuler, så skal du købe den blå pakke.

Læs mere om æskerne ved at klikke på billeder og links. Hver pakke med de sjove sangskjulere til konfirmation koster 39,95 kr.

Lav selv en sjov sangskjuler

Herunder kan du se nogle af de flotte sangskjulere. De små æsker er lette at klippe ud og folde, og du skal bare bruge lim og saks – og så lige et flot bånd til konfirmationskjolen.

I alle fem æsker er der plads til en konfirmationssang. Fold sangen godt sammen og hold den sammen med et klistermærke og evt. også et stykke tape.

Print så mange æsker, som der kommer gæster til festen. Du kan mikse de fem motiver eller f.eks. lave et kagefad med de små cupcakes.

Flere sjove sangskjulere til konfirmation

Der er mange flere sangskjulere på vej, og når de er klar, kommer de også ind i artiklen her. Husk derfor at bogmærke siden, så du hurtigt kan finde den igen!

Lou Noire - Banner - Underholdning til konfirmation

Læs alle artikler om konfirmation...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!