En mislykket polterabend – sådan undgår du det Slået op i: Polterabend – Emner: ,

Undgå en mislykket polterabend

Skal du planlægge en polterabend – og er du bange for, om dagen nu også falder i brudens smag? Fra brudens side kan der være store forventninger til en polterabend. Måske ikke så meget til, hvad den kommer til at koste, men mere til om I får planlagt en dag, der passer til hende. Om vi vil det eller ej, så er polterabenden den dag, hvor veninder og familie viser bruden, hvor godt de egentlig kender hende og kan give hende en dag, hvor hun bliver forkælet ud fra det, hun sætter allermest pris på.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Tag polterabendsnakken med veninderne

Jo mere I ved om, hvad der vil gøre bruden glad, jo nemmere er det at planlægge en polterabend for hende. Især blandt de tætte veninder kan I tage en snak om jeres ønsker og forventninger til en polterabend, inden det for alvor går løs med bryllupperne. I kan for eksempel tale om, hvad I synes, der kunne være sjovt at lave, og især, hvad I ikke har lyst til, hvem der skal med, og hvem der skal arrangere.

Har I ikke fået talt om polterabenden inden den store dag, så læg mærke til, om bruden selv begynder at komme med henkastede kommentarer, à la: ”Jeg læste noget om en, som fløj i trapez på sin polterabend – det lyder godt nok sjovt!” eller ”Jane blev jo klædt ud på sin polterabend – godt det ikke var mig!” Det er også sandsynligt, at hun direkte nedlægger forbud mod forskellige ting, for eksempel at sælge kys på Strøget eller ridning, og det må I meget gerne respektere.

Er det dig, der skal giftes? Og er du bange for en mislykket polterabend?

Hvis det er dig, der skal være i centrum på din polterabend, så er det helt i orden, hvis du er meget spændt på, hvad dine veninder planlægger. Hvis du derimod går og frygter, hvad du kan blive udsat for, må du gerne give et hint eller to, hvis der er noget, du helst vil undgå på din polterabend. Er det rigtige veninder, vil de selvfølgelig ikke planlægge noget, som de ved, du bliver ked af.

Er du en del af en gruppe, hvor polterabendtraditionerne også indebærer en vis grad af ydmygelse, må du gerne frabede dig, at der bliver lavet en polterabend for dig. Især hvis du allerede nu har helt ondt i maven over dagen. Lav i stedet en aftale med et par veninder, som du stoler på og tag ud og få en glad aften i byen.

Polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!