En mislykket polterabend – sådan undgår du det Kategori: Polterabend – Tags: ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Undgå en mislykket polterabend

Skal du planlægge en polterabend – og er du bange for, om dagen nu også falder i brudens smag? Fra brudens side kan der være store forventninger til en polterabend. Måske ikke så meget til, hvad den kommer til at koste, men mere til om I får planlagt en dag, der passer til hende. Om vi vil det eller ej, så er polterabenden den dag, hvor veninder og familie viser bruden, hvor godt de egentlig kender hende og kan give hende en dag, hvor hun bliver forkælet ud fra det, hun sætter allermest pris på.

Gode ideer til en festlig polterabend

Tag polterabendsnakken med veninderne

Jo mere I ved om, hvad der vil gøre bruden glad, jo nemmere er det at planlægge en polterabend for hende. Især blandt de tætte veninder kan I tage en snak om jeres ønsker og forventninger til en polterabend, inden det for alvor går løs med bryllupperne. I kan for eksempel tale om, hvad I synes, der kunne være sjovt at lave, og især, hvad I ikke har lyst til, hvem der skal med, og hvem der skal arrangere.

Har I ikke fået talt om polterabenden inden den store dag, så læg mærke til, om bruden selv begynder at komme med henkastede kommentarer, à la: ”Jeg læste noget om en, som fløj i trapez på sin polterabend – det lyder godt nok sjovt!” eller ”Jane blev jo klædt ud på sin polterabend – godt det ikke var mig!” Det er også sandsynligt, at hun direkte nedlægger forbud mod forskellige ting, for eksempel at sælge kys på Strøget eller ridning, og det må I meget gerne respektere.

Er bruden meget nervøs for, hvad I kan finde på, mangler I inspiration eller har I bare lyst til at planlægge en polterabend, som er lige efter brudens hoved, kan I også få hende til at udfylde dette kort. Vil du gerne have kortet i en god kvalitet, som bliver pæn, når du printer den ud, kan du købe en printklar fil med alle de sjove polterabend-kort her: Festlige spil til en forrygende polterabend.

Er det dig, der skal giftes? Og er du bange for en mislykket polterabend?

Hvis det er dig, der skal være i centrum på din polterabend, så er det helt i orden, hvis du er meget spændt på, hvad dine veninder planlægger. Hvis du derimod går og frygter, hvad du kan blive udsat for, må du gerne give et hint eller to, hvis der er noget, du helst vil undgå på din polterabend. Er det rigtige veninder, vil de selvfølgelig ikke planlægge noget, som de ved, du bliver ked af.

Er du en del af en gruppe, hvor polterabendtraditionerne også indebærer en vis grad af ydmygelse, må du gerne frabede dig, at der bliver lavet en polterabend for dig. Især hvis du allerede nu har helt ondt i maven over dagen. Lav i stedet en aftale med et par veninder, som du stoler på og tag ud og få en glad aften i byen.

Køb den store polterabend-pakke med masser af sjove spil

I Den Store Polterabendpakke får du 10 sjove spil og lege samt 2 ekstra bonus-gaver til den kommende brud. Der er både ryste sammen-spil til polterabender, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt og flere lege, hvor den kommende brud er i centrum.

Flere af spillene er så uskyldige, at farmor og de helt unge kusiner også kan lege med – og så er der dem, der hurtigt kommer langt under bæltestedet! Glæd jer til en festlig polterabend med masser af gode grin. Køb den her: Den store polterabendpakke

Den store polterabendpakke - til en festlig polterabend

Læs alle artikler om polterabend...

« Hvilke regler er der for en polterabend?
Kager: Fristende, fluffy dadel-scones med kokos »