Bridezilla – når bruden vil bestemme over sin polterabend Slået op i: Polterabend – Emner: ,

Kan bruden bestemme over sin polterabend?

Det korte svar er: NEJ – og heller ikke en bridezilla! En polterabend er en fest, som brudens familie og veninder holder for at glæde og overraske hende. Nogle brude vil dog meget gerne være med til at bestemme, hvad der skal ske på deres egen polterabend. Du kan derfor komme udfor at modtage forslag, der mere minder om diktater.

Selvfølgelig er det altid i orden, at bruden kommer med små hints og ønsker. En polterabend skal dog ses som en gave fra familie og venner. Og som med alle andre gaver er jo aldrig lige så sjovt at vide, hvad det er, man får. Brudens ønsker skal selvfølgelig respekteres, så dagen bliver lige det, hun ønskede sig. Men ligesom man ikke kan planlægge sin egen surprise-fødselsdagsfest, så kan ingen, heller ikke en bridezilla. planlægge sin polterabend.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Det er en polterabend – ikke en tv-serie

Det kan være meget anstrengende at arrangere en polterabend, hvor bruden har helt bestemte forventninger, der skal indfries, før polterabenden kan blive regnet for en succes. I bund og grund er det også meget få mennesker, der har særlig meget lyst til at være statister i andre folks drømme à la: ”Ja, og hvis I så stiller jer ude i entréen, så kommer jeg ud af badet kl. 9.27 og bliver vildt overrasket over at se jer…”

12 sjove spil og lege til polterabend - Lou Noire - cover

12 sjove spil og lege til polterabend – 89,95 kr.

Udtrykker bruden efterfølgende skuffelse over sin polterabend og over det, I har arrangeret, er det virkelig dårlig stil. Selvfølgelig med mindre I egentlig burde have vidst bedre og har planlagt aktiviteter, som ligger meget langt væk fra brudens personlighed. Men ellers er det en del af en polterabend, at hvad som helst kan ske, og at bruden generelt ikke kan forvente noget som helst, kun at hun bliver overrasket.

Sæt en (kærlig) grænse for den værste bridezilla

Vil I gerne komme bruden i møde, så sæt nogle rammer op for, hvad hun kan kontrollere. Gør hende det klart, at det er det her – og KUN det her – hun kan bestemme, når det gælder hendes egen polterabend.

Prøver bruden på at kontrollere sin polterabend, fordi hun er nervøs for, hvad I kan finde på at udsætte hende for, er det også en rigtig god ide lige at forventningsafstemme med hende.

Se også: 12 sjove spil & lege til polterabend

Sådan gør I, hvis bruden vil bestemme over sin polterabend

Hvis bruden vil diktere og planlægge hvilke aktiviteter, hun vil lave, og hvem der må komme med, så tal med hende om det inden selve dagen. Forsøg at komme hende i møde og lad hende give udtryk for sine ønsker og holdninger.

Er det et venskab, der betyder meget for dig, så må du strække dig langt for at undgå, at I bliver uvenner. Fremfor at fortælle hende, at hun er forkert på den, så forklar hende, hvor meget det betyder for jer at kunne overraske hende. Fortæl hende, at I har styr på det, og at I er ved at planlægge en polterabend, som I af hjertet håber på vil gøre hende glad.

Og forsøg på den allerkærligste måde at få hende til at forstå, at det ikke er sådan, en polterabend fungerer. Til sin egen bryllupsfest kan hun (forhåbentlig sammen med gommen) planlægge alt ned til mindste detalje, men traditionerne omkring en polterabend er, at hun skal overraskes.

Det er bare én enkelt dag!

Er der en af jer, der er særligt tætte med hende, kan vedkommende også prøve at forklare hende, hvor stort et forventningspres, hun lægger på jer. Men at I virkelig forsøger at gøre jeres bedste for at gøre hende glad.

Måske bliver polterabenden ikke den festlige og afslappede dag, det kunne være, men nogle gange må man bare spille med for at bevare et ellers godt venskab. Forsøg at få det bedste ud af dagen og holde din veninde i godt humør. Kan du allerede nu se, at polterabend for den vildeste bridezilla bare bliver hårdt arbejde, så meld fra på forhånd med en god undskyldning. Polterabender er en glædens dag, og du er ikke tvunget til at være med.

Polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!