Overrask kæresten med en fræk gave Slået op i: Erotik – Emner: , , , ,

Det er de små (frække) overraskelser, der gør det sjovt!

Overrask kæresten med en fræk gave til fødselsdag, årsdag – eller bare på en ganske almindelig kedelig tirsdag! Der er mange måder at sige “Jeg vil have dig!” på, og det behøver ikke altid at være så kompliceret! Tænd stearinlysene, fyld champagneglassene med gyldne bobler og sæt playlisten med de romantiske kærlighedssange på! Og med de sjove spil og kuponhæfter er der virkelig lagt i kakkelovnen til en fræk aften!

En fræk gave til en fræk kæreste

Trænger I til ny inspiration, kan et erotisk spil eller en af de frække “gavekort” fra de uartige kuponhæfter tænde fantasierne og lysten. Og det er noget, der ikke behøver den store planlægning. Alle spil og kuponhæfter her er nemlig designet i PDF og kan downloades med det samme. Find noget almindeligt A4-papir og tænd printeren – så har du lynhurtigt en lille, uartig gave, der nok skal bringe glæde.

Hvor kan du bedst lide at blive … kysset?

Samtalekortene får jer helt sikkert til at rødme, når I skiftes til at læse de frække spørgsmål op. Nu må du nemlig stille din partner alle de spørgsmål, som du aldrig har turdet at sige højt. Det bliver en aften fyldt med masser af kærlighed, romantik og små uartigheder, imens I lærer hinanden endnu bedre at kende.

Spørgsmålene på de 100 samtalekort giver en intim og romantisk stemning og kan spilles af alle, uanset seksuel orientering. Kortene er en dejlig gave til årsdag, fødselsdag, Valentinsdag – eller bare på en dag, hvor I har lyst til at komme endnu tættere på hinanden…

Køb dem her: Samtalekort til en fræk aften

Frække gavekort – fra mig til dig

Forær de sjove og uartige kærlighedskuponer som en ekstra lille gave til jeres årsdag eller til Valentinsdag. Eller lav en uartig kalender med en fræk udfordring hver uge året rundt. Eller bare fordi du har lyst… Du bestemmer selv, om du vil have den lille pakke – eller kuponer til 52 uger fyldt med med sex, romantik og masser af kærlighed.

Læs mere om de uartige kuponhæfter her: 24 uartige kuponer og 52 uartige kuponer

Glæd jer til 24 frække overraskelser!

Kuponhæftet her kan både bruges til 24 frække dage – eller 24 virkelig uartige timer! Pakken indeholder også blanke kuponer, i det tilfælde at modtageren har… særligt uartige ønsker. Sammen med de færdige kuponer får du også en forside, så du kan lave et frækt, lille kuponhæfte til ham eller hende.

Køb dem her: 24 frække kuponer.

Lou Noire - Frække kuponer - Banner

Se flere små uartigheder her

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!