Planlæg en polterabend for bruden, der elsker traditioner Slået op i: Polterabend – Emner: , , ,

Traditioner er vigtige for denne brudetype!

Bruden, der elsker traditioner, går meget op i, om alle skrevne og uskrevne regler omkring brylluppet bliver overholdt – og dermed også til polterabenden. Der er meget få regler, men mange traditioner omkring denne dag, og det er derfor vigtigt, at I får talt med hende om, hvilke forventninger hun egentlig har.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Den perfekte polterabend for bruden, der elsker traditioner

Den perfekte polterabend kunne være at overraske bruden med champagnebrunch, efterfulgt af en formiddag i dansestudiet eller en spa-tur med behandlinger. Eftermiddagen kunne byde på et lærerigt cocktail-kursus. Sæt aftenen af til et besøg på favorit-restauranten med et par sjove quizzer.

Overvej også hvad den kommende brud plejer at få sine weekender og ferier til at gå med. Prøv at se, om der skulle være en drøm eller to, I kan hjælpe hende med at opfylde. Har hun nævnt noget, hun altid godt har kunnet tænke sig at prøve, men aldrig har turdet eller haft tid eller råd til? Så er det et godt sted at starte!

Aktiviteter for bruden, der elsker traditioner

For bruden, der elsker traditioner, er det vigtigt, at I kommer rundt om alle de ting, som man normalt plejer at lave til en polterabend. Der må gerne være udklædning og lidt drillerier, men sørg for at det ikke tager overhånd. Har bruden ikke allerede fået ordnet negle, er det også oplagt at lægge noget af dagen i en neglesalon. Underholdningen behøver ikke at være fuld af udskejelser, men sørg for at give hende en masse gode minder fra den store dag.

Gode ideer til en traditionel polterabend

Har du en veninde, der elsker alle polterabend-traditionerne, får du her forslag til gode aktiviteter og lege:

12 sjove spil og lege til polterabend - Lou Noire - cover

12 sjove spil og lege til polterabend – 89,95 kr.

Forkælelse

Forkæl bruden og jer selv med for eksempel en gang massage eller et besøg hos en kosmetolog. Eller hvad med en spa-dag? Læg en del af polterabenden i et wellness-center, hvor I kan få forskellige behandlinger, samt måske lysterapi, et mudderbad eller en tur i duftbassinet? Bruden kunne her også få både manicure og pedicure samt plukket øjenbryn, så hun er klar til den store dag.

Se også: 12 sjove spil & lege til polterabend

Syng med!

Et hit til de fleste polterabender er at indspille en sang eller musikvideo – selvfølgelig med mindre at den kommende brud hader at synge. Hun skal nemlig være sangstjerne for en dag og synge for, og resten af deltagerne er kor. Det er et sjovt minde, som bruden kan tage frem og afspille mange gange senere.

Dans og lær

Et populært indslag til mange polterabender er en lektion i brudevalsen, som skal danses til brylluppet. Afholdes gommens polterabend samme dag som brudens, kan I aftale at mødes på en danseskole, hvor bruden og gommen sammen kan træne til den store dag.

Smag på festen

Flere konditorer tilbyder kagekurser, hvor bruden for eksempel kan designe bryllupskagen eller forme dekorationerne til denne. Eller hvad med et cocktailkursus, så bruden lærer at mikse sjove drinks? Flere barer har allerede færdige koncepter til en Ladies Night Out. Her kan I i 1-2 timer lave drinks til hinanden i jeres egen lille fest.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Lav en mindebog

Den traditionelle brud vil elske, hvis der bliver lavet en foto-bog med minder fra hele dagen. En eller flere af gæsterne til polterabenden sørger for at få taget billeder. Lav bogen færdig til brylluppet og giv dem som en ekstra lille gave.

Sjove spil og lege

Lav en skattejagt for bruden, med forskellige små, sjove poster, sæt Singstars på eller lav en quiz, hvor hun skal finde ud af, hvor godt hun egentlig kender sin kommende mand.
Polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!