Planlæg en polterabend for bruden, der elsker traditioner Kategori: Polterabend – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Små, sjove spil og kort til en polterabend – klik her!

Traditioner er vigtige for denne brudetype

Bruden, der elsker traditioner, går meget op i, om alle skrevne og uskrevne regler omkring brylluppet bliver overholdt – og dermed også til polterabenden. Der er meget få regler, men mange traditioner omkring denne dag, og det er derfor vigtigt, at I får talt med hende om, hvilke forventninger hun egentlig har.

I kan også bede hende om at udfylde kortet her, hvor hun kan få lov til at give udtryk for sine ønsker og forventninger til sin polterabend.

Forventningskortet til bruden er en del af den sjove polterabend-pakke: Festlige spil til en forrygende polterabend. Her får du også en invitation til polterabend-gæsterne og 6 små, sjove spil. Kort og spil kommer i en printklar PDF-fil, som du kan downloade med det samme.

Køb den sjove polterabend-pakke!

Du får 8 kort med sjove spil, en invitation og den sødeste forespørgsel til den kommende brud, så hun kan få den bedste dag! Køb den her: Festlige spil til en forrygende polterabend

Festlige spil til en forrygende polterabend

Den perfekte polterabend for bruden, der elsker traditioner

Den perfekte polterabend kunne være at overraske bruden med champagnebrunch, efterfulgt af en formiddag i dansestudiet eller en spa-tur med behandlinger. Eftermiddagen kunne byde på et lærerigt cocktail-kursus. Sæt aftenen af til et besøg på favorit-restauranten med et par sjove quizzer.

Overvej også hvad den kommende brud plejer at få sine weekender og ferier til at gå med. Prøv at se, om der skulle være en drøm eller to, I kan hjælpe hende med at opfylde. Har hun nævnt noget, hun altid godt har kunnet tænke sig at prøve, men aldrig har turdet eller haft tid eller råd til? Så er det et godt sted at starte!

Aktiviteter for bruden, der elsker traditioner

For bruden, der elsker traditioner, er det vigtigt, at I kommer rundt om alle de ting, som man normalt plejer at lave til en polterabend. Der må gerne være udklædning og lidt drillerier, men sørg for at det ikke tager overhånd. Har bruden ikke allerede fået ordnet negle, er det også oplagt at lægge noget af dagen i en neglesalon. Underholdningen behøver ikke at være fuld af udskejelser, men sørg for at give hende en masse gode minder fra den store dag.

Gode ideer til en traditionel polterabend

Har du en veninde, der elsker alle polterabend-traditionerne, får du her forslag til gode aktiviteter og lege:

Forkælelse

Forkæl bruden og jer selv med for eksempel en gang massage eller et besøg hos en kosmetolog. Eller hvad med en spa-dag? Læg en del af polterabenden i et wellness-center, hvor I kan få forskellige behandlinger, samt måske lysterapi, et mudderbad eller en tur i duftbassinet? Bruden kunne her også få både manicure og pedicure samt plukket øjenbryn, så hun er klar til den store dag.

Syng med!

Et hit til de fleste polterabender er at indspille en sang eller musikvideo – selvfølgelig med mindre at den kommende brud hader at synge. Hun skal nemlig være sangstjerne for en dag og synge for, og resten af deltagerne er kor. Det er et sjovt minde, som bruden kan tage frem og afspille mange gange senere.

Dans og lær

Et populært indslag til mange polterabender er en lektion i brudevalsen, som skal danses til brylluppet. Afholdes gommens polterabend samme dag som brudens, kan I aftale at mødes på en danseskole, hvor bruden og gommen sammen kan træne til den store dag.

Smag på festen

Flere konditorer tilbyder kagekurser, hvor bruden for eksempel kan designe bryllupskagen eller forme dekorationerne til denne. Eller hvad med et cocktailkursus, så bruden lærer at mikse sjove drinks? Flere barer har allerede færdige koncepter til en Ladies Night Out. Her kan I i 1-2 timer lave drinks til hinanden i jeres egen lille fest.

Lav en mindebog

Den traditionelle brud vil elske, hvis der bliver lavet en foto-bog med minder fra hele dagen. En eller flere af gæsterne til polterabenden sørger for at få taget billeder. Lav bogen færdig til brylluppet og giv dem som en ekstra lille gave.

Sjove spil og lege

Lav en skattejagt for bruden, med forskellige små, sjove poster, sæt Singstars på eller lav en quiz, hvor hun skal finde ud af, hvor godt hun egentlig kender sin kommende mand.

Køb den store polterabend-pakke med masser af sjove spil

I Den Store Polterabendpakke får du 10 sjove spil og lege samt 2 ekstra bonus-gaver til den kommende brud. Der er både ryste sammen-spil til polterabender, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt og flere lege, hvor den kommende brud er i centrum.

Flere af spillene er så uskyldige, at farmor og de helt unge kusiner også kan lege med – og så er der dem, der hurtigt kommer langt under bæltestedet! Glæd jer til en festlig polterabend med masser af gode grin. Køb den her: Den store polterabendpakke

Den store polterabendpakke - til en festlig polterabend

Læs alle artikler om polterabend...

« Romantiske gaver til Valentinsdag – i sidste øjeblik
Shopping i Bologna – her finder du alle de gode butikker! »