Planlæg en polterabend for den aktive brud Slået op i: Polterabend – Emner: ,

T-shirt - Balkort - vil du danse - Lou Noire - Cover

Balkort t-shirt – klik her for at læse mere!

En polterabend for den aktive brud, der elsker fart og spænding!

Skal du arrangere en polterabend for den aktive brud, der slet ikke kan få vilde oplevelser nok? Den aktive brud kan lide alt, hvor man skal bevæge kroppen, og gerne på en måde hvor hun skal udfordre sig selv. Lav en dag med et tætpakket program, hvor hun ikke kommer til at kede sig!

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Sådan arrangerer du den perfekte polterabend for den aktive brud

Den perfekte polterabend for den aktive brud kunne være at få planlagt en dag, hvor I får pulsen – og humøret – helt i top. Læg også nogle aktiviteter ind, som hun aldrig har prøvet før: kitesurfing, faldskærmsudspring eller poledance.

Alle aktiviteter behøver dog ikke at koste noget: I kan også lave et Polterabend-OL, med sækkevæddeløb, øl-bowling, krabbe-fodbold, gummistøvlekast og styltegang på tid. Slut aftenen af med salsa-undervisning eller en gang Just Dance på Playstationen derhjemme.

Gode ideer til en polterabend fuld af adrenalin!

Eventcenter

Mange steder landet over kan man bestille en polterabendpakke i et af de større eventcentre. Det har også den fordel, at I ikke behøver at transportere jer rundt til de forskellige oplevelser. De aktiviteter, som man kan finde i et eventcenter, er typisk: Lokumsræs, Sumobrydning i store dragter, Rodeotyr, Laserzone, Bumber Ball iført store badebolde, Mega-bordfodbold, Paintball og Go-cart.

Orienteringsløb

Lav et orienteringsløb, hvor I har placeret poster over hele byen med små opgaver og spørgsmål om bruden. I kan også lave et mere traditionelt orienteringsløb i skoven. Hvis I skal løbe natløb, så husk kompas og pandelampe. Det er ikke sjovt, hvis nogen bliver væk.

Klatring og rappelling

Inden man kan rappelle ned, må man først klatre op – og det er forskellen på klatring og rappelling. Den for nogen grænseoverskridende øvelse kan for eksempel foregå på en indendørs klatrevæg, eller I kan lade bruden tage den første tur med linen ned ad byens højeste bygning. Tjek dog først, om hun lider af højdeskræk – den skal ikke udfordres på denne skønne dag.

Boksning

Boksetræning er en fed og hård udfordring. Lav en aftale med den lokale bokseklub. Sørg for at aftale med klubben, at det ikke bare er bruden, der skal have undervisning af instruktøren, men at I alle sammen skal kunne være med. Bagefter kan I så kæmpe mod hinanden.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Køreteknisk anlæg

På Køreteknisk Anlæg er det muligt at give bruden en køretime i en bus. Hun skal selvfølgelig være ædru, men derfor kan I andre jo godt sidde bagi bussen og drikke øl! I kan også give jer alle sammen mulighed for at få genopfrisket evnerne på glatførebanen – men det skal nok være noget af det første, I gør på dagen.

Køb den store polterabend-pakke med masser af sjove spil

I Den Store Polterabendpakke får du 10 sjove spil og lege samt 2 ekstra bonus-gaver til den kommende brud. Der er både ryste sammen-spil til polterabender, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt og flere lege, hvor den kommende brud er i centrum.

Flere af spillene er så uskyldige, at farmor og de helt unge kusiner også kan lege med – og så er der dem, der hurtigt kommer langt under bæltestedet! Glæd jer til en festlig polterabend med masser af gode grin. Køb den her: Den store polterabendpakke

Den store polterabendpakke - til en festlig polterabend

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

« Sådan lægger du et budget for en polterabend
En billig polterabend – sådan holder I prisen nede »