Planlæg en polterabend for den aktive brud Slået op i: Polterabend – Emner: ,

En polterabend for den aktive brud, der elsker fart og spænding!

Skal du arrangere en polterabend for den aktive brud, der slet ikke kan få vilde oplevelser nok? Den aktive brud kan lide alt, hvor man skal bevæge kroppen, og gerne på en måde hvor hun skal udfordre sig selv. Lav en dag med et tætpakket program, hvor hun ikke kommer til at kede sig!

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Sådan arrangerer du den perfekte polterabend for den aktive brud

Den perfekte polterabend for den aktive brud kunne være at få planlagt en dag, hvor I får pulsen – og humøret – helt i top. Læg også nogle aktiviteter ind, som hun aldrig har prøvet før: kitesurfing, faldskærmsudspring eller poledance.

Alle aktiviteter behøver dog ikke at koste noget: I kan også lave et Polterabend-OL, med sækkevæddeløb, øl-bowling, krabbe-fodbold, gummistøvlekast og styltegang på tid. Slut aftenen af med salsa-undervisning eller en gang Just Dance på Playstationen derhjemme.

Gode ideer til en polterabend fuld af adrenalin!

Eventcenter

Mange steder landet over kan man bestille en polterabendpakke i et af de større eventcentre. Det har også den fordel, at I ikke behøver at transportere jer rundt til de forskellige oplevelser. De aktiviteter, som man kan finde i et eventcenter, er typisk: Lokumsræs, Sumobrydning i store dragter, Rodeotyr, Laserzone, Bumber Ball iført store badebolde, Mega-bordfodbold, Paintball og Go-cart.

12 sjove spil og lege til polterabend - Lou Noire - cover

12 sjove spil og lege til polterabend – 69,95 kr.

Orienteringsløb

Lav et orienteringsløb, hvor I har placeret poster over hele byen med små opgaver og spørgsmål om bruden. I kan også lave et mere traditionelt orienteringsløb i skoven. Hvis I skal løbe natløb, så husk kompas og pandelampe. Det er ikke sjovt, hvis nogen bliver væk.

Se også: 12 sjove spil & lege til polterabend

Klatring og rappelling

Inden man kan rappelle ned, må man først klatre op – og det er forskellen på klatring og rappelling. Den for nogen grænseoverskridende øvelse kan for eksempel foregå på en indendørs klatrevæg, eller I kan lade bruden tage den første tur med linen ned ad byens højeste bygning. Tjek dog først, om hun lider af højdeskræk – den skal ikke udfordres på denne skønne dag.

Boksning

Boksetræning er en fed og hård udfordring. Lav en aftale med den lokale bokseklub. Sørg for at aftale med klubben, at det ikke bare er bruden, der skal have undervisning af instruktøren, men at I alle sammen skal kunne være med. Bagefter kan I så kæmpe mod hinanden.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Køreteknisk anlæg

På Køreteknisk Anlæg er det muligt at give bruden en køretime i en bus. Hun skal selvfølgelig være ædru, men derfor kan I andre jo godt sidde bagi bussen og drikke øl! I kan også give jer alle sammen mulighed for at få genopfrisket evnerne på glatførebanen – men det skal nok være noget af det første, I gør på dagen.

Spil og festlege til polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!