Polterabend-BINGO – og andre sjove lege til en polterabend Slået op i: Polterabend – Emner: , ,

Sjove lege til en polterabend

Det, der bliver husket ved en polterabend, er ikke altid de vilde aktiviteter, men måske mere al den omtanke, som gæsterne har lagt i dagen. Nærheden og alle de gode snakke kommer, når der er tid i de små pauser eller under middagen, hvor I måske sidder ned for første gang den dag.

Sæt god tid af til en masse små lege og underholdende indslag lige fra morgenstunden. Ind imellem de større udfordringer, kan I planlægge quizzer og konkurrencer for bruden, hvor hun helst skal fortælle pinlige og sjove historier om sig selv og veninderne. Her bliver stemningen sat for resten af dagen. Indfør gerne nogle strafshots – enten til veninderne eller bruden – alt efter hvad legen handler om. Legene er et morsomt afbræk i løbet af dagen, og her kan du læse om dem alle sammen!

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Hit med melodien

I har på forhånd valgt små bidder af sange på Spotify eller YouTube, som bruden nu skal lytte til med høretelefonerne på. Hun skal så synge det, hun hører og får et point eller en anden belønning for hver sang, de andre deltagere gætter.

10 sjove spil og festlege til venindeaften - Lou Noire - ØL-lympiade

ØL-lympiade – 10 sjove spil og festlege til venindeaften – klik på billedet for at læse mere!

Polterabend 5-kamp – for brud og gæster

Har bruden og de andre gæster et stolt konkurrence-gen, der skal plejes, kan I arrangere en 5-kamp. Lav et scorecard, så I hele dagen har styr på, hvem der fører. Aktiviteterne kan for eksempel være styltegang på tid, stiletløb i høje hæle, længdekast med dildo, vandballon-præcisionskydning og længdespring i brudekjole. Mellem aktiviteterne skal der selvfølgelig sættes tid af til at få styr på væskebalancen, hvor I slukker tørsten i den medbragte kolde hvidvin.

Mangler I gode ideer til konkurrencerne, kan I også bruge det færdige konkurrence-kort, som er med i spilpakken: 10 sjove spil og festlege til venindeaften. Læs mere om spillene ved at klikke på link eller billede.

Den gode husmoder

Denne leg går ud på, at bruden skal igennem nogle tests for at vise, om hun egner sig til at være husmoder for sin kommende ægtemand. Legen er især sjov, hvis bruden går meget op i ligestilling i parforholdet – også af alle de huslige pligter!

Bruden skal for eksempel:

  • folde en skjorte sammen uden brug af hænder og arme, der bindes på ryggen
  • smøre tre stykker højt belagt smørrebrød til madpakken – med bind for øjnene
  • pudse et par lædersko eller -støvler med en bananskræl eller vaseline (to gamle husmodertricks)

Som belønning for alle sine anstrengelser får bruden til sidst et diplom, der dokumenterer, at hun bliver en god husmoder for sin kommende mand. Præmien kan også være et Brude-Survival-Kit, for eksempel en lille kuffert med sy-sæt, plyshåndjern og forklæde.

Cover - Samtalekort til polterabend

Samtalekort til polterabend – 39,95 kr.

Spil: Samtalekort til polterabend

Glæd jer til en polterabend med sjove og personlige historier om bruden, bridezillaer og polterabender, der gik helt galt. Alle, undtagen bruden, trækker et spørgsmål og giver på skift et bud på svaret. Bruden må selvfølgelig gerne svare med!

De 60 spørgsmål om bruden, polterabend og bryllup er fyldt med masser af kærlighed og små, uskyldige drillerier. For hvad er egentlig det pinligste, den kommende brud nogensinde har gjort? Der er også lagt op til at gætte på, hvordan brudekjolen ser ud og fortælle masser af sjove historier. Download, print og spil med det samme – find spillet her: Samtalekort til polterabend

Mysterieløb

Lad bruden løse et mysterium med forskellige ledetråde og opgaver, der er placeret rundt omkring i byen, og som skal løses, inden hun får et nyt spor. En af posterne kan for eksempel være en skønhedsbehandling,

en anden et stort glas portvin på en skummel beværtning og et tredje sted kan servere en hotdog til den sultne brud. Følg med bruden rundt i byen, da det ellers bliver lidt kedeligt for hende, og lad eventuelt den sidste post være en picnic i parken.

Polterabend-bingo - 8 plader - Lou Noire - Cover

Polterabend-bingo – 29,95 kr.

Polterabend-BINGO

Opråberen trækker spændingen ud, imens endnu en brik finder vej op af bingo-posen. Alle holder vejret – er det nu, der er bingo? “LYSERØD COWBOYHAT!” bliver råbt op, efterfulgt af et højlydt: BINGOOOO!!!

Polterabend-bingo er et sjovt spil, hvor alle gæster kan være med! Det ligner det originale bingo-spil, bortset fra at tallene her er skiftet ud med symboler på alt det, der gør en polterabend festlig og underholdende! Husk præmier!

I pakken her er der 8 spilleplader, men du kan også kombinere med Polterabend-bingo – 20 plader, så I har 28 spilleplader i alt at spille med.

Klik her for at se alle de andre sjove spil til polterabend!

Spil og festlege til polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!