Polterabend-BINGO – og andre sjove lege til en polterabend Kategori: Polterabend – Tags: ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Sjove og gratis lege til en polterabend

Det, der bliver husket ved en polterabend, er ikke altid de vilde aktiviteter, men måske mere al den omtanke, som gæsterne har lagt i dagen. Nærheden og alle de gode snakke kommer, når der er tid i de små pauser eller under middagen, hvor I måske sidder ned for første gang den dag.

Sæt god tid af til en masse små lege og underholdende indslag lige fra morgenstunden. Ind imellem de større udfordringer, kan I planlægge quizzer og konkurrencer for bruden, hvor hun helst skal fortælle pinlige og sjove historier om sig selv og veninderne. Her bliver stemningen sat for resten af dagen. Indfør gerne nogle strafshots – enten til veninderne eller bruden – alt efter hvad legen handler om.

De fleste af legene her er gratis, eller koster meget lidt, og de er et morsomt afbræk i løbet af dagen, også selv om I har masser af penge i budgettet. Prøv for eksempel en gang Polterabend-BINGO eller prøv et spil Prosecco Pong!

LÆS OGSÅ: Konkurrencer, spil og sjove lege til en polterabend

Hit med melodien

I har på forhånd valgt små bidder af sange på Spotify eller YouTube, som bruden nu skal lytte til med høretelefonerne på. Hun skal så synge det, hun hører og får et point eller en anden belønning for hver sang, de andre deltagere gætter.

Polterabend 5-kamp – for brud og gæster

Har bruden og de andre gæster et stolt konkurrence-gen, der skal plejes, kan I arrangere en 5-kamp. Lav et scorecard, så I hele dagen har styr på, hvem der fører. Aktiviteterne kan for eksempel være styltegang på tid, stiletløb i høje hæle, længdekast med dildo, vandballon-præcisionskydning og længdespring i brudekjole. Mellem aktiviteterne skal der selvfølgelig sættes tid af til at få styr på væskebalancen, hvor I slukker tørsten i den medbragte kolde hvidvin.

LÆS OGSÅ: Find alle artiklerne om polterabend her!

Den gode husmoder

Denne leg går ud på, at bruden skal igennem nogle tests for at vise, om hun egner sig til at være husmoder for sin kommende ægtemand. Legen er især sjov, hvis bruden går meget op i ligestilling i parforholdet – også af alle de huslige pligter!

Bruden skal for eksempel:

  • folde en skjorte sammen uden brug af hænder og arme, der bindes på ryggen
  • smøre tre stykker højt belagt smørrebrød til madpakken – med bind for øjnene
  • pudse et par lædersko eller -støvler med en bananskræl eller vaseline (to gamle husmodertricks)

Som belønning for alle sine anstrengelser får bruden til sidst et diplom, der dokumenterer, at hun bliver en god husmoder for sin kommende mand. Præmien kan også være et Brude-Survival-Kit, for eksempel en lille kuffert med sy-sæt, plyshåndjern og forklæde.

LÆS OGSÅ: En brudekjole i toiletpapir – og andre sjove lege til en polterabend

Prosecco Pong

Prosecco Pong er en sjov variant af beer pong-spillet – her er det bare med bobler og fine champagneglas. Spillets regler er dog stadig de samme: Hvem kan få den lille, lyserøde bold i modstanderens glas? Del jer ind i to hold, fyld glassene og sigt efter glassene i den anden ende af bordet. Rammer du plet, skal modstanderen drikke. Det hold, der først får tømt modstandernes glas, vinder!

Prosecco-pong – 109,00 kr.

Mysterieløb

Lad bruden løse et mysterium med forskellige ledetråde og opgaver, der er placeret rundt omkring i byen, og som skal løses, inden hun får et nyt spor. En af posterne kan for eksempel være en skønhedsbehandling, en anden et stort glas portvin på en skummel beværtning og et tredje sted kan servere en hotdog til den sultne brud. Følg med bruden rundt i byen, da det ellers bliver lidt kedeligt for hende, og lad eventuelt den sidste post være en picnic i parken.

Små, sjove spil til en polterabend – klik her!

Polterabend-BINGO

Gæsterne ved polterabenden skal til Polterabend-BINGO lytte godt efter, hvilke ord der kommer ud af munden på den kommende brud. Det gælder nemlig om at være opmærksom, når bruden nævner et af ordene på pladen. Hører man for eksempel bruden sige ”Cocktails”, råber man dette ord højt én gang og må nu krydse af på sin BINGO-plade.

Den, der først får hhv. en række eller et kort fyldt, må råbe ”BINGO! [Brudens navn] og [Gommens navn] skal giftes – HURRA!”

Det lille spil kan købes her – sammen med alle de andre sjove kort. Du får 8 kort med sjove spil, en invitation og den sødeste forespørgsel til den kommende brud, så hun kan få den bedste dag!

Du finder alle de små, sjove spil her – lige til at printe ud. Så er I klar til en forrygende polterabend med masser af gode grin.

Klik her for at købe de sjove og festlige spil til en forrygende polterabend!

Køb den store polterabend-pakke med masser af sjove spil

I Den Store Polterabendpakke får du 10 sjove spil og lege samt 2 ekstra bonus-gaver til den kommende brud. Der er både ryste sammen-spil til polterabender, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt og flere lege, hvor den kommende brud er i centrum.

Flere af spillene er så uskyldige, at farmor og de helt unge kusiner også kan lege med – og så er der dem, der hurtigt kommer langt under bæltestedet! Glæd jer til en festlig polterabend med masser af gode grin. Køb den her: Den store polterabendpakke

Den store polterabendpakke - til en festlig polterabend

Læs alle artikler om polterabend...

« Konkurrencer, spil og sjove lege til en polterabend
En brudekjole i toiletpapir – og andre sjove lege til en polterabend »