Polterabend – hvad skal I spise? Slået op i: Polterabend – Emner: ,

Hvad skal I spise til en polterabend?

Det er vigtigt, at der i løbet af en polterabend er tid til pauser, hvor I kan hygge med lidt lækkert. Det er dog meget forskelligt fra polterabend til polterabend, hvor mange penge der sættes af til mad og drikke. Vil I gøre det billigt, så kan I tage det hele med selv – men husk dog at tage hensyn til dem, der kommer langvejs fra. Det er ikke særlig lækkert med en porretærte, der er bagt aftenen før for at kunne rejse med til den anden ende af landet.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Lav en sammenskuds-brunch

12 sjove spil og lege til polterabend - Lou Noire - cover

12 sjove spil og lege til polterabend – 69,95 kr.


Det er meget normalt at lave sammenskuds-brunch og så medbringe frokost og snacks til den første del af dagen. Lav en liste over hvem, der medbringer hvad. Hvis vejret er til det, er det oplagt at invitere til frokost-picnic i den nærmeste park eller i naturen. Hver gæst tager noget med til den fælles buffet: sandwich, tærte, kage, frisk frugt etc. En picnic i det grønne kan også kombineres med et sjovt spil, for eksempel vikingespil, kroket, petanque, rundbold eller øl-bowling.

Se også: 12 sjove spil & lege til polterabend

Hvor skal I spise til en polterabend?

Om aftenen kan I booke et bord på brudens yndlingsrestaurant eller en hyggelig café – eller bare bestille en ordentlig stak pizzaer til jeres fest derhjemme. Går I på restaurant, er det selvfølgelig underforstået, at bruden ikke skal betale for sig selv, og dette bør ordnes diskret. Nogle restauranter har også private festlokaler, hvor der er plads til at grine og tale højt. Her kan I lave underholdning og fortælle alle de sjove historier om brudens fortid, som med garanti får hende til at rødme.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Vælger I at spise derhjemme, er der mange penge at spare, og dertil kommer, at den hyggelige og intime stemning bevares. Her kan I danse på bordene og spille Destiny’s Child hele natten, uden at nogen hænger jer op på det senere hen. Er det sommer, er det oplagt at grille i haven, eller I kan leje en kok, der kommer og laver maden hjemme hos jer. Holder i middagen hos en af veninderne, er der også plads til at dulle jer op, inden I tager den sidste bus ind til byen.

Spil og festlege til polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!