Polterabend – hvem skal inviteres med? Slået op i: Polterabend – Emner: , ,

Hvem skal med til en polterabend?

Et af de store spørgsmål, når I går i gang med at arrangere en polterabend, er, hvem der skal inviteres. En polterabend handler ikke om antallet af gæster, og om I er 4 eller 25 gør ikke så meget. Udgangspunktet for polterabenden er først og fremmest at give bruden en dejlig dag med de mennesker, hun holder af.

Det kan være en god ide at bede gommen om en liste over alle de gæster, der er inviteret til brylluppet, og så tage udgangspunkt i denne. Her er det normen at invitere alle kvindelige gæster i samme generation. Får I gæstelisten til brylluppet fra gommen, kan I også bede om hjælp til at få identificeret de forskellige gæster, så bedstemødre f.eks. ikke bliver inviteret til dildoparty.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Sammensæt en gæsteliste

12 sjove spil og lege til polterabend - Lou Noire - cover

12 sjove spil og lege til polterabend – 69,95 kr.

Måske har bruden sagt højt, at hun foretrækker at se de allernærmeste veninder, og i nogle tilfælde lavet en liste med de gæster, som hun gerne vil have med til sin polterabend, og den kan I så følge. Er I i tvivl om, hvem bruden gerne vil se på dagen, kan I også forsigtigt spørge til hendes ønsker. Nogle brude vil dog gerne have, at hele polterabenden er én stor overraskelse, så gør kun dette i nødstilfælde. Under alle omstændigheder skal gæstelisten til en polterabend sammensættes ud fra, hvad I mener, bruden vil sætte pris på.

Se også: 12 sjove spil & lege til polterabend

Til gengæld kan det være svært at finde aktiviteter, som I alle kan lave samtidig og en restaurant, der har plads nok.

Der er ingen facitliste for deltagere til en polterabend, men gæstelisten ser normalt sådan her ud:

  • søstre, svigerinder, kusiner og anden familie
  • nye og gamle veninder, både de tætte og dem, I altid ses med
  • kolleger, naboer og veninder fra sport og hobbies
  • andre kvindelige bryllupsdeltagere, blandt andet mandens venners kærester og koner

Alle skal inviteres

Ud fra gæstelisten kan I sikkert allerede regne ud, at der vil være gæster, der ikke har lyst til at deltage, men derfor skal alle alligevel have buddet. Alt andet kan skabe en dårlig stemning til brylluppet. Har bruden venner af det modsatte køn, kan disse også inviteres, men det er dog normalt, at mænd og kvinder holder polterabend hver for sig.

Når I har gæstelisten på plads, kan I oprette en lukket Facebook-gruppe. Her kan alle deltagerne følge med – og her kan I også dele alle de rigtig slemme billeder, som ikke alle bryllupsgæsterne skal se.

Spil og festlege til polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...