Polterabend – lav en skattejagt til bruden Slået op i: Polterabend – Emner: , , , , ,

Skattejagt til bruden

Et festligt indslag til en polterabend er at lave en lille skattejagt til bruden. Skattejagten kan bestå at små poster, der leder bruden hen til målet, som enten kan være der, hvor alle gæsterne til dagens festligheder står og venter, eller skattejagten kan ligge senere på dagen og være en del af underholdningen.

Her får du masser af gode ideer og inspiration til at arrangere en skattejagt til polterabend!

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

En skattejagt med overraskelser

Lad brudens polterabend starte med en kæmpe overraskelse. Den kommende brud ved nemlig ikke, at det lige er i dag, I skal holde polterabend for hende. Alliér jer med gommen og lad ham overrække hende den første ledetråd i skattejagten. Det kan for eksempel være en pakkeliste med de ting, hun skal medbringe til dagen.

Når tasken er pakket, får hun næste ledetråd: at gå ned på byens mest skumle morgenværtshus. Når hun har drukket den dobbelte Gammel Dansk, som ledetråden i skattejagten bad hende om at bestille, får hun en ny ledetråd. Efter endnu et par poster er hun fremme ved det endelige mål, hvor alle gæsterne til polterabend står og venter, udklædte og med højt humør!

Skattejagt - hvem får først bar-bingo - Lou Noire - cover

Skattejagt – hvem får først bar-bingo? – 39,95 kr. Klik på billedet!

Den festlige skattejagt

I den festlige skattejagt skal bruden rundt og samle forskellige genstande. Det kan for eksempel være en selfie med byens gademusikant, et stykke lagkage eller en fadøl. I andre må også gerne konkurrere med, og har I svært ved at finde på ting, der skal findes, kan I også alle sammen lege med i den sjove skattejagt til byturen. Læs mere om den her: Skattejagt – hvem får først bar-bingo?

Den sjove skattejagt

Har bruden en svaghed for Johnny Depp og Pirates of The Caribbean, så lav hende en vaskeægte skattejagt! I er selvfølgelig alle sammen klædt ud som pirater, og nu går jagten igennem hele byen for at finde den skjulte skat. Og mon ikke der et sted der ude ligger en hel flaske rom (og nogle mynteblade) begravet? Så er der nemlig Mojitos til alle pirater, også dem med træben.

Den udfordrende skattejagt

Giv bruden sved på panden med et vaskeægte stjerneløb. Denne skattejagt er for brude OG gæster, der elsker at være fysisk aktive. Et stjerneløb går nemlig ud på at løbe rundt og løse små opgaver og gåder, der giver et hint om, hvor den næste post er placeret. Lad brude gætte på, hvor gommens yndlingsrestaurant befinder sig – det er nemlig også her, den næste post er gemt! Husk at pakke løbetøj – og sko.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!12 sjove spil og lege til polterabend - Lou Noire - cover

Den nostalgiske skattejagt

Skattejagten kan også føre bruden rundt til nogle af alle de steder, der har haft betydning for hende. Det kan for eksempel være en tur rundt til steder fra barndommen og de unge dage: børnehave, skole og med et hyggeligt besøg hos hendes forældre. Lav en gåde om hvert sted, hvor hun skal gætte, hvad og hvor den næste aktivitet er.

Masser af sjove festlege til polterabend!

De 12 sjove spil & lege til polterabend indeholder både ryste sammen-spil til en polterabend, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt og masser af morsomme festlege, hvor den kommende brud er i centrum. Glæd jer til en hyggelig polterabend fyldt med sjove spil og festlige lege! Køb spillene her: 12 sjove spil & lege til polterabend – 89,95 kr.

Polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...