Polterabend – sådan overrasker I bruden Slået op i: Polterabend – Emner: ,

Sådan overrasker I bruden på hendes polterabend

At gæsterne overrasker bruden på hendes polterabend, er en del af traditionen. Det eneste bruden ved er, at der bliver en polterabend, men ikke hvornår eller med hvem. Det er en del af spillet, at selv om hun begynder at gætte løs og fritte jer ud, så holder I tæt.

Op til polterabenden må I dog gerne komme med hints til bruden, så hun er klar over, at I er i gang med at arrangere en polterabend for hende. Det kan for eksempel være at spørge efter hinandens telefonnumre henover hovedet på hende eller at drille den kommende brud med at spørge, om hun helst vil have en politimandsstripper, eller om hun er mere til tarmskylning – uden at nogen af delene dog kommer til at være et indslag på selve dagen.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Kidnapning og morgenbord

12 sjove spil og lege til polterabend - Lou Noire - cover

12 sjove spil og lege til polterabend – 89,95 kr.

På morgenen for polterabenden er det efterhånden blevet en fast tradition at møde op på brudens adresse. Her overrasker I hende, gerne med morgensang udenfor vinduerne. I kan eventuelt aftale med gommen, at han holder på hende med forskellige påskud, eller en af veninderne kan aftale en shoppe-dag. Chefen kan også inddrages i planlægningen, med en aftale om at I henter hende på arbejdet.

I kan også få en af jeres venner med motorcykel til at ”kidnappe” hende og køre hende en tur hen til det sted, hvor I har aftalt at mødes. Sørg dog for, at det er en, I stoler på, og at han ikke kører 220 km/t på motorvejen. Bruden skulle gerne kunne komme med til sit eget bryllup.

Se også: 12 sjove spil & lege til polterabend

Lav en pakkeliste til bruden

Når bruden er blevet hevet ud af badet eller forstyrret midt i mødet på arbejdet, starter dagen med fælles morgenmad. Under morgenmaden får bruden sin udklædning på, så alle kan se, at her er en polterabend i gang. Lav på forhånd en pakkeliste til bruden, for eksempel med badetøj, håndklæde, gummistøvler, tøj der må blive beskidt, festtøj, makeup etc. Der må gerne være sjove ting på listen, som hun ikke kommer til at bruge, for eksempel en cykelpumpe og en dejskraber.

Polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!