Polterabend – ydmygelse eller kærlige drillerier? 31. januar 2019 – Kategori: Polterabend – Tags: ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Undgå at ydmyge bruden på en polterabend

De dage er heldigvis længst forbi, hvor det var en fast del af en polterabend at klæde den kommende brud ud som Pippi Langstrømpe, komplet med påmalede fregner og strutskørt, og med et skilt på ryggen med teksten: Hjælp – jeg skal giftes!

Med mindre bruden specifikt har udtrykt et ønske om at gå gennem gågaden i et abekostume og sælge kys og kondomer, så er det aldrig en god ide. Forslaget skal derfor tages af bordet i samme øjeblik, nogen skulle finde på at stille det. For en lidt genert og ikke så udadvendt brud kan det at blive stillet til skue på denne måde gøre hendes polterabend til et forfærdeligt minde og ikke det optræk til fest og ballede, som burde ligge i dagen.

De fleste brude frabeder sig dog på forhånd kraftigt denne ydmygende skik. Det er kun noget, der skal ligge som en del af programmet, hvis bruden selv har udtrykt ønske om, at det kunne være skægt. Ellers bør det helt udelades og faktisk ikke engang overvejes. En polterabend skal være en dag, som bruden vil huske med glæde. Vælger I alligevel at gennemføre aktiviteter, som I ved går langt over brudens grænser og gør hende offentligt til grin, skal I være klar over konsekvensen: at bruden kan finde på at forlade sin egen polterabend, og at selve bryllupsfesten dermed kan blive en pinlig affære.

Læs alle de andre artikler om polterabend – klik her!

Drillerierne er en del af polterabenden

Til en polterabend for kvinder kommer bruden dog sjældent uden om det faktum, at de små, kærlige drillerier også er en del af festlighedern. I dag handler det heldigvis ikke om at ydmyge bruden så meget som muligt. Alligevel er hendes frygt for, hvad der egentlig kommer til at ske i løbet af dagen, en meget vigtig del af festen. Dagen må gerne være fyldt med drillerier om, at ”Nu skal vi skynde os, stripperen kommer lige om lidt” eller ”Kan du se Rundetårn? Og ved du, hvad rappelling er?”

Det sjove her er ikke at udføre tingene i virkeligheden, men at få bruden til at frygte det værste. Når det så viser sig, at I bare skal op i Rundetårn for at få taget et gruppebillede, så er lettelsen endnu større. Og gruppebilledet vil for altid minde hende om en sjov dag, omgivet af kærlige veninder.

Gode ideer til en festlig polterabend

Bride To Be-Skråbånd - 39.00 DKK
Spil: Tøsemiddag - 149.95 DKK
Sjov: Penis-småkager - 59.00 DKK
Spil: Prosecco Pong - 109.00 DKK

De sjove drillerier

Holder I til gengæld en polterabend for en brud, der er med på den værste, er der flere oplagte prøvelser, I kan sende hende igennem:

  • Som før nævnt er der den traditionelle udklædning, der for eksempel kan bestå af grimt og kikset tøj og falske tænder, en Tyk Dame-dragt eller et klovnekostume
  • Salg af forskellige ting i gågaden: kys eller kyskager, kondomer, flødeboller, blomster og slik
  • Bruden kan også sættes til at vaske bilruder lørdag formiddag, et sted hvor I har fået tilladelse
  • Gæstejob som bartender på et rigtig snusket værtshus
  • Optræde med en sang i gågaden og lade hatten gå rundt

Lad bruden give udtryk for sine ønsker

Er bruden meget nervøs for, hvad I kan finde på, mangler I inspiration eller har I bare lyst til at planlægge en polterabend, som er lige efter brudens hoved, kan I også få hende til at udfylde dette kort. Vil du gerne have kortet i en god kvalitet, som bliver pæn, når du printer den ud, kan du købe en printklar fil med alle de sjove polterabend-kort her: Festlige spil til en forrygende polterabend.

Få flere ideer til en vellykket polterabend med de sjove spil – køb dem her!

Alt med måde

For en polterabend gælder i det store og hele talemåden ”Alt med måde”. Det er ikke sikkert, at den brud, som normalt ellers aldrig drikker, vil synes, det er morsomt at blive drukket så fuld, at hun næsten ikke kan stå på benene. Dagen kan ende ret hurtigt, hvis festens midtpunkt pludselig går omkuld eller tilbringer flere timer med armene om toiletkummen. En polterabend uden den kommende brud er bare ikke lige så sjov.

Det er vigtigt, at I er opmærksomme på, om bruden er ved at have fået for meget. Det vil være synd, hvis bruden slet ikke kan huske noget efter eftermiddagens ølstafet. Lad også være med at drikke hende fuld, bare fordi I gerne vil have hende til at overskride sine grænser forud for en aktivitet, I har valgt.

Læs alle artikler om polterabend...

« Polterabend for en brud med børn
Bridezilla – når bruden vil bestemme over sin polterabend »