Polterabend – ydmygelse eller kærlige drillerier? Slået op i: Polterabend – Emner: ,

Undgå at ydmyge bruden på en polterabend

De dage er heldigvis længst forbi, hvor ydmygelse af bruden var en fast del af en polterabend. Med den kommende brud klædt ud som Pippi Langstrømpe, komplet med påmalede fregner og strutskørt, og med et skilt på ryggen med teksten: Hjælp – jeg skal giftes!

12 sjove spil og lege til polterabend - Lou Noire - cover

12 sjove spil og lege til polterabend – 69,95 kr.

Med mindre bruden specifikt har udtrykt et ønske om at gå gennem gågaden i et abekostume og sælge kys og kondomer, så er det aldrig en god ide. For en lidt genert og ikke så udadvendt brud kan det at blive stillet til skue på denne måde gøre hendes polterabend til et forfærdeligt minde og ikke det optræk til fest og ballede, som bør ligge i dagen.

Se også: 12 sjove spil & lege til polterabend

Drillerierne er en del af polterabenden

Til en polterabend for kvinder kommer bruden sjældent uden om det faktum, at de små, kærlige drillerier også er en del af festlighedern. I dag handler det heldigvis ikke om at ydmyge bruden så meget som muligt. Alligevel er hendes frygt for, hvad der egentlig kommer til at ske i løbet af dagen, en meget vigtig del af festen. Dagen må gerne være fyldt med drillerier om, at ”Nu skal vi skynde os, stripperen kommer lige om lidt” eller ”Kan du se Rundetårn? Og ved du, hvad rappelling er?”

Det sjove her er ikke at udføre tingene i virkeligheden, men at få bruden til at frygte det værste. Når det så viser sig, at I bare skal op i Rundetårn for at få taget et gruppebillede, så er lettelsen endnu større. Og gruppebilledet vil for altid minde hende om en sjov dag, omgivet af kærlige veninder.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Alt med måde

For en polterabend gælder i det store og hele talemåden ”Alt med måde”. Det er ikke sikkert, at den brud, som normalt ellers aldrig drikker, vil synes, det er morsomt at blive drukket så fuld, at hun næsten ikke kan stå på benene. Dagen kan ende ret hurtigt, hvis festens midtpunkt pludselig går omkuld eller tilbringer flere timer med armene om toiletkummen. En polterabend uden den kommende brud er bare ikke lige så sjov.

Det er vigtigt, at I er opmærksomme på, om bruden er ved at have fået for meget. Det vil være synd, hvis bruden slet ikke kan huske noget efter eftermiddagens ølstafet. Lad også være med at drikke hende fuld, bare fordi I gerne vil have hende til at overskride sine grænser forud for en aktivitet, I har valgt.

Polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...