Romantiske dates for kærestepar Slået op i: Kærlighed – Emner: , , , , ,

Lou Noire - 52 dejlige dates for kærestepar - Cover

52 dejlige dates for kærestepar – 39,95 kr.

Gode ideer til romantiske dates

Hvorfor er det kun de nyforelskede, der må tage på romantiske dates? Selv om I har været sammen i mange år, kan I sagtens genskabe magien fra de første stævnemøder, der gav røde kinder og lære hinanden at kende på ny. Men med tiden kan det være svært at blive ved med at finde på, så her får I en række gode ideer til romantiske dates for kærestepar.

Skriv daten i kalenderen

Tænk, hvis hver dag var Valentinsdag med romantiske dates og søde gaver… eller måske mere realistisk bare en gang om ugen. Men selv om I elsker hinanden højt, kan det imellem jobs, hus og børn være svært at finde tiden til at date, ligesom dengang I blev kærester – og også at få nye ideer til at fyre op under romantikken.

En rigtig god ide er at sætte en fast dag af hver uge til at gå på date. Skriv daten ind i kalenderen, så den ikke bliver misset og lad den tælle lige så meget som alle de andre vigtige aftaler. Det lyder ikke særlig romantisk, men I kommer hurtigt til at se frem til de aftener, hvor tiden bare er sat af til at nyde hinandens selskab.

Forslag til romantiske dates

Et sundt forhold har brug for nye input for at udvikle sig. Fælles oplevelser er den lim, der binder forholdet sammen. Så få børnene passet, sæt telefonerne på lydløs og tag hinanden i hånden. Nu skal der dates!

Lou Noire - 52 dejlige dates for kærestepar - Gave til årsdag

52 dejlige dates for kærestepar – 39,95 kr.

Det er ikke så vigtigt, hvad I finder på at lave sammen. Vigtigt er det, at I bare er sammen og får tid at at tale, lytte og mærke hinanden – ja, alt det man gør, når man er nyforelsket, for eksempel:

  • Gå en tur ved vandet
  • Genskab den første date
  • Tag på spa-ophold
  • Besøg jeres gamle skole
  • En cocktail-aften i byen
  • Pak kurven til en impulsiv picnic
  • Gå tur under stjernerne
  • Del drømme og ønsker

Der er mange skønne ting, I kan lave sammen, der holder gløden ved lige i det lange forhold. Og det behøver nødvendigvis ikke at koste noget, bare der er plads til, at nærheden og intimiteten kan vokse imellem jer.

Lou Noire - 52 dejlige dates for kærestepar - Datingkrukke

52 dejlige dates for kærestepar – 39,95 kr.

52 dejlige dates for kærestepar

Vil du have flere gode ideer til romantiske dates for kærestepar? 52 dejlige dates for kærestepar er en sjov og kærlig dating-udfordring, hvor I skiftes til at planlægge en date for den anden.

Igennem et helt år trækker I hver uge en ny date med en udfordring til en aktivitet, som I kan lave sammen. Så tør I prøve noget nyt?

Pakken indeholder 52 kuponer med forslag til romantiske, sjove, kreative og kærlige dates + 12 blanke kuponer, så I selv kan planlægge flere dejlige dates. En sød og romantisk gave til årsdagen – og også som en bryllupsgave til de nygifte.Download og print med det samme!

Køb de søde kuponer her: 52 dejlige dates for kærestepar

Lou Noire - Lærligheds-kuponer - Banner

Få flere romantiske ideer her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!