Sådan planlægger du en polterabend: Traditioner og skikke Slået op i: Polterabend – Emner: , ,

Cover - Den sjove polterabendpakke - Lou Noire

Den sjove polterabendpakke – klik her!

Hvilke traditioner er der for en polterabend?

Modsat brylluppet er der til en polterabend ingen klare regler, der skal følges. Her er ikke noget lånt og blåt og ingen brudevals før midnat. Alligevel er der nogle normer og traditioner omkring en polterabend, der er populære at følge, og dem kan du læse om her.

En polterabend er, udover at være en sjov dag for bruden og gæsterne, også en festlig optakt til brylluppet. Her lærer gæsterne hinanden bedre at kende, hvilket kun gør bryllupsfesten endnu sjovere. En polterabend varer normalt fra morgen til aften, hvor der er indlagt forskellige aktiviteter og pauser med mad og masser af drikkevarer.

Se også: Den Billige Polterabend-pakke

En polterabend er sjov og hyggelig

For at en polterabend bliver en succes, er det dog ikke et krav, at alle skal være fulde. Dagen behøver heller ikke at være én lang hæsblæsende jagt efter næste planlagte udfordring. Hellere to sjove aktiviteter end fire, hvor I hele tiden skal kigge på uret for at nå det hele.

En polterabend skal være en god og hyggelig oplevelse for alle, så sørg også for at aktiviteterne involverer de andre deltagere, så de ikke bare skal sidde og vente, mens bruden får ordnet negle. En gennemtænkt og veltilrettelagt polterabend er virkelig sjov at deltage i og kan give et minde for livet til alle gæsterne.

Sådan foregår planlægningen af en polterabend

Planlægningen af polterabenden starter i god tid, gerne når I får datoen for brylluppet. Der er nemlig mange ting at tage stilling til: hvem skal med – og hvem skal ikke inviteres, og hvad må det koste. Der skal brainstormes på aktiviteter, findes en dato, invitationer skal printes, der skal ordnes tilmelding og betaling, og det færdige program skal sendes ud.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Overraskelsen af bruden – en af de festlige traditioner

Et helt fast element i en polterabend er overraskelsen af bruden. Måske bliver hun ”kidnappet”, inden I mødes til brunch, og herefter går det så løs med masser af sjove aktiviteter. Inden middagen sættes der tid af i programmet til at skifte tøj og lægge makeup. Dagen ender ofte med en fest eller en tur i byen. Hvis I mest bare har lyst til at slutte stille og roligt af med et glas vin og en hyggelig snak, så kan I vælge det.

Polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!