Seværdigheder i Svendborg – for børn! Slået op i: Ferie – Emner: , , , , , , , , ,

Spil dig rundt til sjove oplevelser i Svendborg

Svendborg er en dejlig by, fyldt med skjulte perler og uforglemmelige oplevelser. Fra mit lille værksted her i Svendborg kan jeg se over på den gamle Kelloggs-bygning. Os, der bor her, ved jo, at det var dér, der blev lavet cornflakes – men som turist kender man jo ikke alle de små hyggelige kroge og hemmelige stier.

Derfor har jeg lavet tre små Svendborg-spil, som er lige til at downloade og printe. Jeg håber, at både små og store feriebørn kan få del i nogle af alle de dejlige oplevelser, som byen kan tilbyde. Spillene tager vores gæster med rundt på tur rundt til alle de skønne – og i de fleste tilfælde – gratis seværdigheder, som os der er så heldige at bo i Svendborg kender og og elsker.

Så læg telefonenerne langt væk og gå sammen på oplevelsesjagt i Svendborgs gamle krogede gader!

3 sjove spil til ferien i Svendborg

Her kan du læse lidt om, hvad de tre små Svendborg-spil indeholder:

Spil #1: Ferie-bingo

Jeg har været så heldig at bo i Svendborg, siden min søn var helt lille. Sammen har vi opdaget alle byens skønne perler – og de mange dejlige oplevelser vil jeg nu gerne give videre til alle de børn, der skal holde ferie her i Svendborg. For der er nemlig masser af sjove ting, man kan opleve på en ferie her i byen. Så her er et lille spil med de bedste børneseværdigheder i Svendborg!

Spil #2: Byen rundt

I “Byen rundt” kan selv de allermindste børn være med i den sjove skattejagt. Har I brug for lidt hjælp, så kan alle tingene ses rundt i Svendborgs smukke gamle gader: ænderne bor i Mølledammen, og oppe på toppen af Kongebakken troner Christians-møllen, så den kan ses nede fra byen af. Der er gynger på Naturlegepladsen, og de gamle sejlskibe lægger ofte til ved Træskibsbroen.

Spil #3: Quiz om Svendborg

Hvor meget ved du egentlig om Svendborg? I den sjove quiz lærer du Svendborg rigtig godt at kende. I quizzen kommer du rundt i byen; fra havnen til Torvet i centrum og rundt om Naturama og helt ned til den kæmpestore terning. Svarene finder I ved de forskellige seværdigheder. Rigtig god tur!

Download spillene lige her!

Alle tre spil kan downloades og printes lige her: 3 sjove spil til ferien i Svendborg. Klik på enten billede eller link. Når du skal printe, så findes spillene både i A4-størrelse og i en udgave med to spil på én side – til dig der gerne vil spare på papiret. Print så mange spilleplader, som du skal bruge og klip dem eventuelt ud. Husk en kuglepen eller blyant, så I kan notere jeres svar.

3 sjove spil til ferien i Svendborg - Lou Noire - Cover

3 sjove spil til ferien i Svendborg – klik her for at downloade spillene!

Hvad må du?

Spillene er helt gratis og kan printes lige så mange gange, som I har brug for. Det eneste krav er, at spillene ikke må sælges eller bruges på en måde, der bryder Lou Noires ophavsret. Hvis der er planer om at trykke spillene i en brochure eller bog, bedes der rettes henvendelse til Lou Noire på post@lounoire.dk.

For skoler og andre offentlige institutioner gælder det, at I skal have indgået en aftale med Copydan og huske at indrette kopieringen.

En sjov og anderledes turistguide

Med disse tre sjove Svendborg-spil er der garanti for en underholdende ferie i Svendborg. Uanset om I er på skattejagt med de mindste eller quizzer med de større børn, er der masser af sjove timer i vente. I skal bare downloade spillene, printe og så ellers forberede jer på en spændende tur gennem Svendborgs smukke gamle gader. God ferie!

Flere sjove ferie-aktiviteter

Hos Lou Noire finder du også masser af sjove feriespil for både små og store børn – og deres forældre! Mange af dem kan spilles alene på børnebagsædet på den lange køretur på sommerferie – men langt de fleste spil er nogle, som hele familen kan hygge sig med en sommeraften derhjemme. Og husk endelig præmier, hvis både børn og voksne skal dyste mod hinanden.

Se alle de sjove spil til ferien – klik her!

Se flere sjove sommerideer her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!