Sjov underholdning til fødselsdag Slået op i: Fest – Emner: , , , , ,

Samtalekort til fødselsdag - cover

Samtalekort til fødselsdag – 39,95 kr.

Et festligt indslag til fødselsdagen

Mangler du inspiration til underholdning til en fødselsdag? Både de store fødselsdagsfester og fødselsdagen for teenageren, som (endelig!) bliver 18 år, kalder på et sjovt og festligt indslag.

Især til en rund fødselsdag er der tradition for, at gæsterne laver underholdning, der fejrer ham eller hende, der fylder år.

Men hvilket festligt indslag vil fødselaren sætte mest pris på? Skal det være en sang eller tale – eller måske et personligt og unikt indslag?

Et festligt og meget personligt indslag for både fødselsdagsbarnet og gæsterne er de sjove Samtalekort til fødselsdag. Det er en sjov festleg til fødselsdag, der involverer alle gæsterne, og hvor hovedpersonen er i centrum på en meget fin måde. Du kan læse mere om samtalekortene nederst.

Se også: 8 sjove spil til fødselsdag

Underholdning til fødselsdag – 4 gode ideer

En lejlighedssang

Den traditionelle lejlighedssang med sangskjuler har været et fast indslag til mange fødselsdage. Og internettet bugner af færdige sange om “sølvstænk i det gyldne hår” og “han skal leve!”. Søg på Google på [sang fødselsdag] for at se de mange færdige festsange.

En tale til fødselaren

Hvad siger man i en tale til en fødselsdag? Det kan internettet heldigvis også hjælpe med. Der er både taleskrivere, der mod betaling skriver en god tale, men mange har også lagt deres egen fødselsdagstale ud på nettet. Du får inspiration her: [tale fødselsdag].

Et sanghæfte

Sanghæfter er stadigvæk meget populære til især runde fødselsdage – og hvorfor ikke lave et sanghæfte med fødselarens yndlingssange? I et sanghæfte er der plads til både velkomstsang, skålsange og de nyeste hits. Husk at vælge sange, som de fleste kender og kan synge med på.

Et personligt indslag

Du kan også lave et personligt indslag, der afspejler den relation, du har til den, der har fødselsdag. Syng en sang, lav en sketch eller tag guitaren med og spil op til dans! Vælg et personligt indslag, som du ved, der vil blive sat pris på – og undlad at gøre det alt for langt. Der skal også være tid til at spise og snakke.

Samtalekort til fødselsdag

Samtalekort til fødselsdag - spørgsmål

Samtalekort til fødselsdag – 39,95 kr.

De sjove samtalekort er et personligt og kærligt indslag til en fødselsdag og passer både til fødselsdagsbarnet og den store, runde dag. For hvor meget ved du egentlig om fødselaren? Efter denne sjove festleg ved du sandsynligvis det meste!

Med de sjove, tankevækkende og nogle gange direkte pinlige spørgsmål kan gæsterne til fødselsdagsfesten lære fødselaren endnu bedre at kende. Samtalekortene er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud.

På skift trækker gæsterne et af de 100 spørgsmål og giver sit bud på svaret. Det er selvfølgelig fødselaren selv, der afgør, om svaret er korrekt. Vil du gerne gøre indslaget endnu mere personligt, er der også blanke spørgsmålskort med i pakken, som gæsterne selv kan udfylde.

Læs mere her: Samtalekort til fødselsdag

Sjove spil og lege til fest - Banner - Lou Noire

Få flere gode ideer til fester og gæster her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!