Sjove lege til babyshower Slået op i: Baby – Emner: , , , ,

Babyshower-pakken - pink - Lou Noire - Indhold

Babyshowerpakken – med masser af sjove spil og festlege. Klik her!

Festlege til babyshower

Mangler du inspration til festlige lege til babyshower? Ligesom gaverne til moren og den kommende baby, så er festlegene også en fast tradition på den hyggelige dag. Har du aldrig været til et babyshower før, kan det være svært at finde på sjove lege, så her kommer der masser af sjove lege til babyfesten, hvor alle gæsterne kan være med!

Hvad er en god festleg til et babyshower?

De festlege, som I skal vælge til et babyshower, skal først og fremmest afspejle, hvem den kommende mor er. Hvilken tilgang har hun til at blive mor? Er hun til 100% nutti-nutti-lyserødt med små lammebamser, eller er alt det allerede indkøbte babyudstyr økologisk og i kønsneutrale farver? Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert her, men hvis I virkelig vil glæde den kommende mor, så er det hendes drømme og ønsker til morrollen, som temaet for babyshoweret skal afspejle.

Det samme gælder også festlegene: Nogle kvinder synes, at den meget populære babyshowerleg med at skulle gætte hvilken chokolade-type, der er smeltet i en ble, er noget af det allersjoveste i hele verden. Men overvej lige om hun er den type, der vil synes, at det er decideret ulækkert eller måske endda noget miljøfråds at bruge gode og dyre bleer på den slags.

Og måske betyder det bare allermest for hende, at I er kommet for at fejre, at hun snart skal være mor. Så overvej også lige, hvor mange festlege, der egentlig er plads til – hvis det, hun i virkeligheden bare ønsker sig, er at have tid til at snakke og hygge med jer. Omvendt kan en lille festleg eller to skabe et dejligt minde fra dagen, som vil blive husket længe. Og med de ord er det nu blevet tid til at præsentere de sjove lege til babyshower!

Sjove lege til babyshower

Det vigtigste for legene til et babyshower er, at alle har lyst til at være med. Her får du tre sjove bud på festlege til et babyshower, som alle gæsterne vil synes, det er sjovt at deltage i. Vil du se flere lege til babyshower, så får du vist dem alle ved at klikke her: Festlege og underholdning til babyshower.

7 sjove spil til babyshower - pink - Lou Noire - Forudsigelser om baby

Gæt en baby

I spillet “Gæt en baby” går det ud på at forsøge at forudsige, hvem det er, storken kommer med lige om lidt – og hvornår.

Der skal bl.a. gættes på, hvilken dato baby bliver født, hvor meget den vejer, og hvad navnet bliver.

Når alle gæsterne har udfyldt deres kort, samles de ind igen og gemmes, indtil baby er kommet til verden. Her gennemgås spillene så for at se, hvilken gæst, der havde flest rigtige svar og dermed løber med den udlovede præmie.

Spillet er den del af spilpakken 7 sjove spil til babyshower – pink, som også fås i grøn og blå. Pakken med de 7 spil koster 39,95 kr., og du kan downloade og printe det med det samme. Klik på linket eller billedet for at læse mere.

Det Store Babyshower Quiz Show - cover

Det Store Babyshower Quiz-Show

I Det Store Babyshower Quiz-Show er der masser af underholdende spørgsmål om baby og den kommende mor – og alt hvad der ellers kommer med storken.

Der spilles i 6 kategorier: “Baby, baby, baby ohh”, “It’s fashion, baby!”, “Gu-gu Ga-ga”, “Den søde ventetid”, “De små synger” og “Det begynder med en baby…”.

Når I har klippet spørgsmålskortene ud og sat dem op, vælger I en oplæser. Deltagerne deles i hold, og den kommende mor udstyres med blok og kuglepen. I én af kategorierne er det nemlig hende, der afgør, om svaret er korrekt! Så hvilket hold får flest point og vinder quizzen?

Læs mere om den sjove quiz til babyshower her: Det Store Babyshower Quiz-Show!. Quizzen koster 39,95 kr., og du kan downloade og printe den med det samme.

Babyshower-bingo - Blå - Lou Noire - BankoBabyshower-bingo

Babyshower-bingo er et morsomt spil, hvor alle gæster kan være med! Det ligner det originale bingo-spil, bortset fra at tallene her er skiftet ud med symboler på alt det, som den kommende babymor går og glæder sig til!

Pakken indeholder 8 forskellige bingoplader, 35 spillebrikker til opråberen og en vejledning. Spillet er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud.

Sådan spiller I: Der vælges en opråber, som trækker en af spillebrikkerne og råber det op, f.eks. “En stork med baby!”. Har man en stork med baby på sin spilleplade, må man dække denne til.

Læs mere om det sjove bingospil her: Babyshower-bingo. Det er her vist i den blå farve, men fås også i grøn og pink og koster 29,95 kr. Husk præmier!

Banner - Babyshower - Lou Noire

Læs alle artikler om babyshower...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!