Sjove spil og lege til bilferien Slået op i: Ferie – Emner: , , , , , , , , ,

Sjove spil til bilturen

Mangler I sjove og spændende aktiviteter til bilferien? En bilferie sætter tålmodigheden på prøve hos både store og små – men ikke hvis I har forberedt underholdning til turen hjemmefra. Ferien starter nemlig med at printe de sjove spil her på siden ud, og så er der familiehygge til hele turen!

Det bedste ved spillene, som du kan læse om her, er, at de skal spilles uden en skærm. Så pak Ipad og telefoner væk og sæt gang i de sjove familiespil, hvor alle kan være med. Alle spil er lavet i PDF og er lige til at downloade og printe ud. Du kan læse mere om de enkelte spil og købe dem ved at klikke på links og billeder.

Og lad os så komme af sted!

7 sjove spil til bilturen - Lou Noire - cover

7 sjove spil til bilturen – 29,95 kr.

Sjove spil til børnene på bilferien

Det bliver en hyggelig bilferie med alle de sjove spil til bagsædet! Der skal både gættes, spilles bingo og ind imellem det hele skal der også holdes skarpt øje med alle de bilmærker der kører forbi. Kan du nå at spotte dem alle sammen og få hele pladen fuld?

Der er masser af underholdning til bilturen for både børn og voksne. Spillene er lavet til børn, der kan læse og skrive. Med lidt læsehjælp fra mor eller far, kan de mindre børn også være med.

Læs mere her: 7 sjove spil til bilturen

Rejs & Lær

Rejs & Lær er en serie sprogspil fra Lou Noire, hvor hele familien sammen kan lære sprog, imens I tegner, gætter og tæller. I spilpakkerne er der masser af sproglege med nye ord, tal og farver samt quizzer om landets geografi, historie og samfund.

Sprogspillene er en sjov og let måde at lære de allerførste ord i et nyt sprog – undervejs på bilturen, i flyet eller på hotellets balkon. Aktivitetshæftet er perfekt for begyndere, og både børn og voksne, der elsker at lege med sproget og lære nyt, kan være med.

I hver pakke er der 25 sjove spil, og sprogkurset for børn og voksne findes foreløbig til italienskspansk og tysk mens fransk, engelsk og kinesisk kommer senere. Læs mere om den enkelte pakke ved at klikke på link eller billede.

Lær sproget i flyet eller på hotellets balkon

De sjove vendespil med ord findes foreløbig på tysk, spansk, italiensk, fransk og engelsk – men der er flere på vej. I de fire spil lærer du 50 af de vigtigste ord på de enkelte sprog, og så er du klar til ferien!

I det sjove huskespil træner du udtalen af ordene, imens du lærer sproget. Spillekortene har billeder af ordene, så også de mindre børn kan være med. Selv om man ikke kan læse endnu, kan man nemlig sagtens være den bedste til at huske!

Huskespillet kan spilles af både børn og voksne og giver mange timers underholdning på rejsen. Et sjovt spil med ord til alle turister, der gerne vil kunne nogle af de mest almindelige gloser til ferien.

Sjove spil til ferie - Lou Noire - Banner

Se mere inspiration til ferien her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!