Sjove spil og lege til festival Slået op i: Fest, Rejser – Emner: , , , , ,

Sjove spil og lege til festival

Ind imellem de mange koncerter på festivalen skal der også være plads til hygge i campen. De sjove spil, som du kan læse om her, har underholdning til alle festivaldagene, og der er masser af konkurrencer og drukspil. Skal det være rigtig sjovt, kan I også invitere nabocampen over til en skattejagt.

Her kan du se masser af ideer til underholdning på sommerens festivaler, så I får en helt fantastisk stemning og masser af sjov og hygge i campen!

Sjove spil og lege til festival-campen

Skattejagt - hvem får først festival-bingo - Lou Noire - Cover

Skattejagt – hvem får først festival-bingo? – 39,95 kr.

Skattejagt – hvem får først festival-bingo?

Er I klar til en sjov leg i festival-campen? Festival-Bingo er en sjov skattejagt, hvor det gælder om at være den hurtigste til at finde alle tingene på bingopladen. Alle kan være med i det underholdende spil – men hvem får først Bingo?

Alle spillere udstyres med en bingoplade, og så går spillet i gang. Nu gælder om at være den hurtigste til at finde alle tingene på bingopladen. Der skal både findes nemme ting som sugerør og kapsler, blandet med sjove udfordringer, hvor I måske skal besøge nogle af de andre camps for at låne jer frem.

Læs mere om skattejagten her: Skattejagt – hvem får først festival-bingo? – 39,95 kr.

T-shirt: Balkort – vil du danse med mig?

I 1800-tallet havde damerne til de større baller og selskaber et balkort, hvor herrerne kunne skrive sig på til de første danse. Traditionen bliver med denne t-shirt nu taget op igen – med den forskel, at det nu både er mænd og kvinder, der kan stille sig op i baren, vifte lidt med øjenbrynet og sige: “Der er stadig plads på mit balkort, skat?”

T-shirt - Balkort - vil du danse - Lou Noire - Cover

Balkort t-shirt – klik på billedet for at læse mere!

Så tag t-shirten med på festival og lad folk skrive sig på til en dans med dig. Og det bliver ekstra sjovt, hvis det ikke bare er en af jer, der har t-shirten på, men også alle de andre i lejren! Så bestil en t-shirt til jer alle sammen og fest løs i de matchende t-shirts, som gør det klart, hvem der er kommet for at danse!

Læs mere om t-shirten her: T-shirt: Balkort – vil du danse? – fra 219,00 kr.

Sjove spil og lege til festival

De små sjove spil og lege skal nok sætte gang i lejrfesten! Pakken indeholder masser af sjove konkurrencer og drukspil, som nok skal sætte gang i fællesskålen og slagsangene. Der er både ØL-lympiade, Gæt & Grimasser og en skattejagt, som I kan spille hver for sig eller i hold.

Alle kan være med til at quizze, gætte og grine i de sjove spil, som nok skal sætte gang i festen. Husk kuglepenne til alle og masser af præmier!

Sjove spil og lege til festival - Lou Noire - Cover

Sjove spil og lege til festival – 44,95 kr.

Pakken indeholder masser af sjove spil:

  • ØL-lympiade: Hvilket hold klarer sig bedst i dem fem dyster?
  • Gæt & Grin: Hvilket hold kan gætte flest af de sjove ord?
  • Hvem af os?: Skriv navnet på den du synes, sætningen passer bedst på. Den, der har fået flest stemmer, skal drikke!
  • Band-camp: Hvem kommer hurtigst på 28 danske bands, der starter med bogstaverne fra A-Å?
  • Skattejagt: Hvem finder først alle tingene i den vilde skattejagt?
  • Gæt sangen: Kan du høre, hvilken sang der bliver spillet, og hvem der har lavet den?
  • Foto-safari: Hvem får først taget alle selfie’erne på listen?
  • Flaskeleg: Hvem mon flaskehalsen peger på – og er det dig, der skal snakke smølfesprog resten af aftenen?
  • Drik, hvis…: En sjov drikkeleg, der sætter gang i festen.

Læs mere om spillene her: Sjove spil og lege til festival – 44,95 kr.

T-shirt - Hvis du vil male... - Lou Noire - Dame

T-shirt: Hvis du vil male, så må du betale! – fra 219,00 kr.

T-shirt: Vil du male – så må du betale!

100 kroner – så meget koster det at male ét af de to øverste hjerter! På den sjove t-shirt skal der betales, før der må males, og hvert hjerte har sin egen pris.

Kort fortalt, så går festlegen på t-shirten ud på, at du udbyder hjerterne til salg for det beløb, der står i dem. Køberen må så dekorere hjertet eller skrive en sjov besked. For den, der bare aldrig bliver pinlig berørt, er det her virkelig en sjov måde at komme i kontakt med andre festivalgæster på.

Så har du brugt alle dine øl-penge, så stil dig op i baren og sælg hjerterne ét for ét til alle dem, der vil betale for at fylde hjerterne ud med festlige farver og sjove budskaber. Husk tuscher i festlige farver!

Læs mere om t-shirten her: T-shirt: Hvis du vil male… – fra 219,00 kr.

Hvordan gør du?

Du kan læse mere om de enkelte spil ved at klikke på links og billeder. Når du har bestilt og betalt, får du tilsendt spillet i en PDF-fil, som du downloader. Alt er nu lige til at printe ud på almindeligt A4-papir, og så er I klar til en forrygende, festlig nytårsaften! T-shirts bestilles hos Spreadshirt – læs mere om det ved at klikke på en af de sjove t-shirt!

Læs alle artikler om festival...

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

« Sjove spil og lege til bilferien
Bryllupsgave: Gode råd til brudeparret »