Spil med sprog – og lær det på din ferie Slået op i: Ferie – Emner: , , , ,

Lær sprog på den sjove måde

I de sjove sprog-spil med ord kan du lære 50 af de vigtigste ord på spansk, italiensk, tysk, fransk eller engelsk. Træn engelsk med børnene, lær at sige “Godmorgen” på spansk eller bestil en øl på tysk. De sjove huskespil kan spilles både af børn og voksne – på vej i flyet eller på hotellets balkon. Spillet giver hjælp til træne udtalen af ordene, imens du lærer sproget.

Vendespillene er til alle turister, der gerne vil kunne nogle af de mest almindelige gloser på ferien. De er lavet for sjov og til underholdning, og her gælder det ikke om at være dygtigst, men om at huske og lære.  Så vil du som turist gerne kunne bare en lille smule af sproget, så lærer du det hurtigt her!

Spil med ord på ferien - Spanien - Buenos dias

Spil med ord på ferien – Spanien – 29,95 kr.

De sjove huskespil indeholder hver 100 ordkort, 50 på ferie-sproget og 50 på dansk. Alle spil er designet i PDF og kan downloades med det samme. Find noget kraftigt papir og tænd printeren – så har du et sjovt spil til ferien.

Se også: Skål verden rundt på 40 sprog

Spil med ord på ferien

Spillene fås foreløbig med fem forskellige sprog – og der er flere på vej! I hver pakke er er 100 ord-kort, 50 på ferie-sproget og 50 på dansk. I pakken er der også spilleregler samt blanke kuponer, så der er plads til at få nye ord med i spillet. Læs mere om spillene ved at klikke på billederne:

Hvordan spiller du?

Ord-kortene kommer i en PDF-fil, som downloades. Print kortene ud i farver og klip dem ud. Du kan med fordel laminere kortene eller klæbe dem op på kraftigt karton – eller hvis du har sådan et stadigvæk – siderne fra et gammelt atlas. Det skal nok vække rejselysten!

Start med at spille med 10 ord ad gangen og sæt løbende sværhedsgraden op ved at tilføje flere ord, der skal huskes.

Del kortene i to bunker: de nye ferie-ord på én side og de danske på den anden. Spillerne skiftes nu til at vende et kort fra hver bunke. Det nye ord skal udtales hver gang, kortene vendes. Det er ikke nødvendigt at kunne læse fonetiske tegn, for ordene er bare skrevet med danske bogstaver, præcis som de skal siges.

To ens kort giver et stik, og spilleren har nu et nyt forsøg til at finde endnu et par. Vinderen er den spiller, der har flest stik, når alle kort er fordelt. Der kan være så mange spillere med, som I har lyst til – og du kan også bruge spillet som flash cards og træne ordene alene.

Sjove spil til ferie - Lou Noire - Banner

Se flere sjove festlege og spil her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!