Underholdning til konfirmation Slået op i: Konfirmation – Emner: , , , ,

Konfirmationspakken - blå - Lou Noire - cover

Konfirmationspakken – få fire sjove spil til konfirmation. Klik her!

Ideer til en sjovt indslag til konfirmation

Leder du efter ideer til underholdning til konfirmation? Og er konfirmanden ikke lige til sange eller taler? Her hos Lou Noire får du masser af inspiration til festlige indslag med konfirmanden i centrum. Du kan se nogle af dem herunder, men der er mange flere, som du kan få vist, hvis du klikker her: Festlege til konfirmation.

Hvordan gør du?

Du kan læse mere om de enkelte spil i Lou Noires lille shop. Når du har bestilt og betalt, får du tilsendt de sjove spil i en PDF-fil, som du downloader. Alt er nu lige til at printe ud på almindeligt A4-papir papir, og så er I klar til en festlig dag.

Underholdning til konfirmation

En sjov quiz til konfirmation

Det bliver en festlig konfirmation med det sjove quiz-show! Her er der masser af underholdende spørgsmål om konfirmanden – og alt hvad der ellers hører til en konfirmation. Men hvilket hold får flest point og vinder quizzen?

Der spilles i 6 kategorier: “Konfirmanden i runde tal”, “Glad for Gud”, “Pinlige historier!!!”, “Kan du huske…”, “Ind i de voksnes rækker” og “#Elsker #Elsker #Elsker”. Der er lagt op til sjove svar, masser af historier om konfirmanden og en hyggelig stemning!

Som vist her fås quizzen i pink, men også i blå og grøn. Køb quizzen her: Det Store Quiz-Show til Konfirmation – 39,95 kr.

Sjove spil til konfirmation

Der er 8 sjove spil i den festlige underholdningspakke til konfirmation, og der skal bl.a. spåes om konfirmandens fremtid og spilles gæste-bingo. Der er mange andre spil med konfirmanden i centrum, hvor det også handler om at finde ud af, hvem der egentlig kender konfirmanden bedst. Alle kan være med til de sjove spil, som nok skal sætte gang i lattermusklerne. Husk kuglepenne og masser af præmier – så er I klar!

Som vist her fås de sjove spil i pink – og også i grøn og blå. Spillene er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud. Læs mere her: 8 sjove spil og lege til konfirmation – 39,95 kr.

Gode råd til livets vej

Mangler du et lille, festligt indslag til en konfirmation, så bed gæsterne om at fylde kortene med livsvisdom, gode råd og kærlige ord til konfirmandens vej ud i livet. Du kan også selv udfylde kortene og give bogen som en personlig gave til konfirmanden. Den lille bog med livsråd fås i grøn, pink og blå og koster 39,95 kr.

Lou Noire - Banner - Underholdning til konfirmation

Læs alle artikler om konfirmation...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!