Underholdning til nonfirmation Slået op i: Nonfirmation – Emner: , , , ,

Nonfirmations-pakken - pink - Lou Noire - Cover

Nonfirmationspakken – få fire sjove spil til nonfirmation. Klik her!

Ideer til en sjovt indslag til nonfirmation

Leder du efter ideer til underholdning til nonfirmation? Og er nonfirmanden ikke lige til sange eller taler? Her hos Lou Noire får du masser af inspiration til festlige indslag med nonfirmanden i centrum. Du kan se nogle af dem herunder, men der er mange flere, som du kan få vist, hvis du klikker her: Festlige indslag til nonfirmation.

Hvordan gør du?

Du kan læse mere om de enkelte spil i Lou Noires lille shop. Når du har bestilt og betalt, får du tilsendt de sjove spil i en PDF-fil, som du downloader. Alt er nu lige til at printe ud på almindeligt A4-papir papir, og så er I klar til en festlig dag.

Underholdning til nonfirmation

En sjov quiz til nonfirmation

Det bliver en festlig nonfirmation med det sjove quiz-show! Her er der masser af underholdende spørgsmål om nonfirmanden – og alt hvad der ellers hører til en nonfirmation. Men hvilket hold får flest point og vinder quizzen?

Der spilles i 6 kategorier: “Nonfirmanden i runde tal”, “Enten Eller”, “Pinlige historier!!!”, “Kan du huske…”, “Ind i de voksnes rækker” og “#Elsker #Elsker #Elsker”. Der er lagt op til sjove svar, masser af historier om nonfirmanden og en hyggelig stemning!

Som vist her fås quizzen i pink, men også i blå og grøn. Køb quizzen her: Det Store Quiz-Show til Nonfirmation – 39,95 kr.

Sjove spil til nonfirmation

Der er 8 sjove spil i den festlige underholdningspakke til nonfirmation, og der skal bl.a. spåes om nonfirmandens fremtid og spilles gæste-bingo. Der er mange andre spil med nonfirmanden i centrum, hvor det også handler om at finde ud af, hvem der egentlig kender nonfirmanden bedst. Alle kan være med til de sjove spil, som nok skal sætte gang i lattermusklerne. Husk kuglepenne og masser af præmier – så er I klar!

Som vist her fås de sjove spil i blå – og også i grøn og pink. Spillene er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud. Læs mere her: 8 sjove spil og lege til nonfirmation – 39,95 kr.

Gode råd til livets vej

Mangler du et lille, festligt indslag til en nonfirmation, så bed gæsterne om at fylde kortene med livsvisdom, gode råd og kærlige ord til nonfirmandens vej ud i livet. Du kan også selv udfylde kortene og give bogen som en personlig gave til nonfirmanden. Den lille bog med livsråd fås i grøn, pink og blå og koster 39,95 kr.

Banner - Underholdning til nonfirmation - Lou Noire

Læs alle artikler om konfirmation...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!