5 søde julekalendere til kæresten – fyldt med romantik! Slået op i: Kærlighed – Emner: , , , , , ,

En romantisk julekalender til din elskede

De skønne julekalendere til par skal nok give masser af romantik i december! De søde julekalendere fra Lou Noire lægger op til en julemåned med kærlighed, nærvær og sensuelle oplevelser. Måske er det en af julekalenderene her, du skal forkæle dig selv og kæresten med i år?

Fælles for dem alle er, at de små julekuverter vil pynte op i stuen eller i soveværelset. Alle er designet i filtypen PDF og er lige til at downloade og printe ud. Vil du se alle de andre julekalendere fra Lou Noire, så klik her!

5 skønne julekalendere til par

24 søde kærestebreve

Med de 24 romantiske kærestebreve kan du dele din kærlighed og få fortalt din dejlige kæreste om alle de ting, du elsker så højt ved ham eller hende. Og det er nemt at lave en romantisk julekalender, for kuverterne er allerede nummereret.

Alt, hvad du skal gøre, er at fylde kortene ud med søde ord. Læg også gerne en ekstra overraskelse i kuverten, f.eks. et billede eller en billet til jeres næste store oplevelse sammen. Hæng kærestebrevene op i en guirlande, pyntet med små grankviste eller sæt dem op på væggen med lidt elefantsnot. Glæd jer til en skøn julemåned med den romantiske julekalender til kæresten! Køb dem her: 24 søde kærestebreve – 39,95 kr.

En julekalender til kæresten

Det bliver da en skøn december med de 24 romantiske juleoverraskelser! Glæd jer til en helt eventyrlig julemåned med 24 dejlige juledates og hyggelige juleaktiviteter. I pakken er der 24 små kuverter og masser af gode forslag til kærlige juleforkælelser igennem hele december.

Vil du give din kæreste noget helt særligt, er der også gjort plads til dine egne juleideer. Udover de fortrykte aktivitetskort får du nemlig også blanke kort med. Læs mere om julekalenderen her: En julekalender til kæresten – 39,95 kr.

Jeg elsker dig, fordi…

Nu har du chancen for at få fortalt din dejlige kæreste om alle de ting, du elsker så højt ved din kæreste, kone elle rmand. I pakken er der 24 små kuverter (samlet ca. 7,3 x 10,3 cm) med nummerering fra 1-24 på forsiden samt 3 sider med blanke kort, som du selv kan udfylde med søde kærlighedserklæringer. Derudover får du også et kort, som forklarer modtageren, hvad julekalenderen indeholder. Køb den her: Jeg elsker dig, fordi… – 29,95 kr.

24 romantiske citater om kærlighed

Med de søde citater om kærlighed kan du dele din kærlighed og finde de rigtige ord til at fortælle om alle de ting, du elsker så højt ved ham eller hende. Det er nemt at lave en julekalender, for du får 24 nummererede kuverter med i pakken. Alt, hvad du skal gøre, er at vælge 24 citater om kærlighed ud og lægge dem i kuverterne. Du kan enten bruge de færdige kort med romantiske kærlighedscitater eller skriv dine egne på de blanke kort. Køb dem her: Søde citater om kærlighed – 39,95 kr.

24 kærlighedskuponer

Du kan også bare vælge den helt nemme løsning! Forær din kæreste de 24 kærlighedskuponer som en sød overraskelse hver af de 24 dage i december. Køb dem her: 24 Kærligheds-kuponer – 39,95 kr.

Lou Noire - Lærligheds-kuponer - Banner

Se flere små uartigheder her