6 ideer til den perfekte polterabend Slået op i: Polterabend – Emner: ,

Inspiration til den perfekte polterabend

Skal du planlægge den perfekte polterabend? De første spæde solstråler indvarsler forårets og senere sommerens komme – og dermed også starten på bryllupssæsonen. Et bryllup indebærer også en skøn polterabend for den kommende brud. Den perfekte polterabend kræver en hele del planlægning: hvem skal med, hvad skal det koste, og hvordan skal dagen forløbe?

12 sjove spil og lege til polterabend - Lou Noire - cover

12 sjove spil og lege til polterabend – 69,95 kr.

Se også: 12 sjove spil & lege til polterabend

Rundt omkring er der mange forskellige traditioner. I en tid hvor man ofte flytter efter uddannelse og arbejde, og hvor bruden måske har bosat sig i en anden landsdel, end der hvor hun voksede op, er det vigtigt at dele sol og lige mellem veninderne. Først og fremmest gælder det dog om at holde fokus på at give den kommende brud en dag, hun vil elske. Med mindre hun specifikt har udtrykt et ønske om at gå gennem gågaden i et abekostume og sælge kys og kondomer, er det aldrig en god ide! Heller ikke selv om I synes, det kunne være festligt.

I planlægningsgruppen for en polterabend bør alle, familie, veninder, kolleger og andre kvindelige bryllupsdeltagere, være enige om, at til en polterabend gælder om at glæde æresgæsten og give hende en dag, der viser hvor meget alle sætter pris på hende. Her får du nogle gode ideer til polterabend. Mangler du endnu flere gode ideer, så læs artiklen 45 gode ideer til en polterabend

Sådan kan et program til polterabend se ud:

1. Picnic i det grønne

Hvis vejret ellers er til det, er det oplagt at invitere til picnic i den nærmeste park eller i naturen. Hver gæst tager noget med til den fælles buffet, der er afstemt efter brudens livretter. Kold hvidvin i større mængder hører selvfølgelig også med.

2. En underholdende aktivitet eller to

Mulighederne er mange, men det vigtigste er, at det er noget, I kan lave sammen og få masser af sjov ud af. Det oplagte er at tage en dansetime, men en tur i spa vil de fleste også sætte pris på. Det gør ikke noget, at alle ikke er lige dygtige til den aktivitet, der bliver valgt. Det vigtigste er, at dagen bliver sjov og hyggelig.

3. Middag

Med i programmet ligger også en middag. Her er det selvfølgelig underforstået, at bruden ikke skal betale, og dette bør ordnes diskret. Når alle har klædt om, går turen til brudens yndlingsrestaurant eller til fællesspisning hos en af deltagerne. Begge dele er gode på hver sin måde. På restauranten er der ingen, der skal rydde op, imens I privat kan bevare den hyggelige stemning. hvor I kan tale frit.

Det bliver der brug for til den næste aktivitet, der godt kan få en og anden til at rødme:

4. Frække gaver til et lykkeligt ægteskab

Hver gæst har medbringer en gave til den kommende brud, en gave, hvor temaet for indkøbet har været, at den skal bringe glæde i det kommende ægteskab. Glæd dig til at se brudens ansigt, når hun åbner de sjove og frække gaver!

Forær for eksempel det kommende brudepar det søde og romantiske datingspil: 52 dejlige dates for kærestepar, 52 uartige kuponer eller 24 frække kuponer. Du finder dem i Lou Noires lille webshop.

5. Jeg har aldrig

Bagefter leges der ”Jeg har aldrig”, hvor de sidste hemmeligheder lokkes ud af den kommende brud – og de andre gæster. På skift løfter en af deltagerne sløret for en potentiel hemmelighed, med et ”Jeg har aldrig…”. Det kan for eksempel være ”Jeg har aldrig kysset med to mænd på samme aften”, og er man sådan en kvinde, der godt kunne finde på at gøre den slags ting, så løfter man sit glas og skåler med de andre.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

6. Dansetur i byen

Til sidst byder aftenen på en tur i byen. Har der til polterabenden været danseundervisning i løbet af dagen, er det kun sjovt at komme ud og bruge de nye moves. Nogle plejer her også at mødes med det mandlige polterabendsselskab, hvis dette ligger samme dag, men det er ikke alle, der har det ønske.

Afsæt en del af budgettet til brudens drinks og sørg for, at hendes glas aldrig er tomt. Den allersidste post på budgettet er en taxa til den vordende brud, så hun ikke behøver at gå hjem efter denne dejlige dag.

Polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!