Årets frækkeste julekalendere til par Slået op i: Erotik – Emner: , , , , , , ,

Erotiske julekalendere til par

Forkæl hinanden i december med 24 uartige overraskelser! Lou Noire har lavet de frækkeste julekalendere med masser af syndige udfordringer, som lægger op til en julemåned med kærlighed, nærvær og sensuelle oplevelser.

De mange mørke timer i julemåneden kalder nemlig på lidt ekstra forkælelse og fantasi, og gerne noget der kan foregå under den lune dyne. I de sjove julekalendere er der både små gaver og sexlege og forslag til nye udfordringer – hvis I tør!

Der er både færdige julekalendere med forslag til sexede julelege og en julekalender, hvor I selv bestemmer indholdet. En erotisk julekalender skal nemlig være lige præcis så uskyldig eller fræk, som fantasien rækker til. Alle kalendere er designet i filtypen PDF og er lige til at downloade og printe ud.

♥ Læs mere om julekalenderne fra Lou Noire og køb dem her! ♥

3 af de frækkeste julekalendere til par

En uartig julekalender

Glæd jer til en skøn julemåned med 24 frække overraskelser i den uartige pakkekalender. Pakkekalenderen fra den frække nisse er fyldt med inspiration til uartige julelege. Du bestemmer selv, om pakkerne skal leveres med eller uden nissekostume…

I pakken er der 24 små kuverter og masser af gode forslag til syndige juleforkælelser igennem hele december. Har kæresten særligt uartige ønsker, er der også blanke kort med, som du selv kan udfylde og lægge ved. Læs mere om julekalenderen her: En uartig julekalender – 39,95 kr.

24 frække udfordringer

Er du frisk på en fræk udfordring? De 24 kuverter er fyldt med frække, uartige og direkte syndige udfordringer til kærestepar. Fyld den hemmelige skuffe med nyt sexlegetøj, hæng den uartige julekalender op i soveværelset og glæd jer til 24 frække dage! Køb den slemme, slemme julekalender her: 24 frække udfordringer – 39,95 kr.

Lav din egen frække julekalender

De 24 frække kuponer er en sjov og uartig julekalender, som du selv kan lave. Print kuponerne ud og læg dem i en af de mange færdige gaveæsker og julekuverter fra Lou Noire – så har du en pakkekalender med 24 frække overraskelser. Kuponhæftet indeholder også blanke kuponer, i det tilfælde at modtageren har… særligt uartige ønsker.

Køb dem her: 24 frække kuponer – 34,95 kr.
Lou Noire - Frække kuponer - Banner

Se flere små uartigheder her