Årets julekalendere til par Slået op i: Erotik – Emner: , , , , , ,

Forkæl kæresten med en julekalender

De skønne julekalendere til par skal nok give masser af romantik i december! Midt i brunkagebagning, julegaveindkøb og generel julestress kan romantikken i forholdet godt blive lidt klemt i december. Men det er en skam, for de mange mørke timer i julemåneden kalder på ekstra forkælelse, og gerne noget der kan foregå under den lune dyne.

Vil du gerne gøre din elskede glad hele december måned, så giv kæresten en gave, der glæder jer begge to. De søde julekalendere fra Lou Noire lægger op til en julemåned med kærlighed, nærvær og sensuelle oplevelser. Måske er det en af disse julekalendere, du skal forkæle dig selv og kæresten med i år?

♥ Læs mere om julekalenderne fra Lou Noire og køb dem her! ♥

Fælles for dem alle er, at de små julekuverter vil pynte op i stuen eller i soveværelset. Alle er designet i filtypen PDF og er lige til at downloade og printe ud. Vil du se alle de andre julekalendere fra Lou Noire, så klik her!

4 skønne julekalendere til par

En julekalender til kæresten

Det bliver da en skøn december med de 24 romantiske juleoverraskelser! Glæd jer til en helt eventyrlig julemåned med 24 dejlige juledates og hyggelige juleaktiviteter. I pakken er der 24 små kuverter og masser af gode forslag til kærlige juleforkælelser igennem hele december.

Vil du give din kæreste noget helt særligt, er der også gjort plads til dine egne juleideer. Udover de fortrykte aktivitetskort får du nemlig også blanke kort med. Læs mere om julekalenderen her: En julekalender til kæresten – 39,95 kr.

24 søde kærestebreve

Med de 24 romantiske kærestebreve kan du dele din kærlighed og få fortalt din dejlige kæreste om alle de ting, du elsker så højt ved ham eller hende. Og det er nemt at lave en romantisk julekalender, for kuverterne er allerede nummereret.

Alt, hvad du skal gøre, er at fylde kortene ud med søde ord. Læg også gerne en ekstra overraskelse i kuverten, f.eks. et billede eller en billet til jeres næste store oplevelse sammen. Hæng kærestebrevene op i en guirlande, pyntet med små grankviste eller sæt dem op på væggen med lidt elefantsnot. Glæd jer til en skøn julemåned med den romantiske julekalender til kæresten! Køb dem her: 24 søde kærestebreve – 39,95 kr.

En uartig julekalender

Glæd jer til en skøn julemåned med 24 frække overraskelser i den uartige pakkekalender. Pakkekalenderen fra den frække nisse er fyldt med inspiration til uartige julelege. Du bestemmer selv, om pakkerne skal leveres med eller uden nissekostume…

I pakken er der 24 små kuverter og masser af gode forslag til syndige juleforkælelser igennem hele december. Har kæresten særligt uartige ønsker, er der også blanke kort med, som du selv kan udfylde og lægge ved. Læs mere om julekalenderen her: En uartig julekalender – 49,95 kr.

24 romantiske citater om kærlighed

Med de søde citater om kærlighed kan du dele din kærlighed og finde de rigtige ord til at fortælle om alle de ting, du elsker så højt ved ham eller hende. Det er nemt at lave en julekalender, for du får 24 nummererede kuverter med i pakken. Alt, hvad du skal gøre, er at vælge 24 citater om kærlighed ud og lægge dem i kuverterne. Du kan enten bruge de færdige kort med romantiske kærlighedscitater eller skriv dine egne på de blanke kort. Køb dem her: Søde citater om kærlighed – 39,95 kr.

Kender du en, der skal forkæles lidt ekstra?

Forær din kæreste de 24 kærligheds-kuponer som en sød overraskelse, til fødselsdagen eller som en julekalender. Eller giv en enkelt kærligheds-kupon på en dag, hvor din elskede trænger til ekstra forkælelse. Køb dem her: 24 Kærligheds-kuponer – 39,95 kr.

Lou Noire - Lærligheds-kuponer - Banner

Se flere små uartigheder her

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!