Den bedste opskrift på Frosé – en festlig sommer-drink! 13. februar 2018 – Kategori: Fest – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Den dejligste cocktail til en hed sommerdag!

Du kender rosévin, og du kender slush ice. På en varm sommerdag er den forfriskende kombination af rosévin og iskrystaller helt perfekt. Frosé blev opfundet på en bar i New York og har været det helt store i Danmark de sidste par år – men du kan faktisk lave den selv!

Frosé er den perfekte lyserøde tøsedrink, og du kan for eksempel servere den for veninderne på terrassen eller i haven som en anderledes velkomstdrink.

Opskrift på Frosé

At lave Frosé kræver en kraftig blender, og forsøger du dig med en lille stavblender, så brænder den sammen. Har du ikke en stor blender, kan du i stedet blande ingredienserne og derpå fryse dem ned, til blandingen har samme konsistens som slush ice. Husk at røre i din Frosé ofte, for ellers for du en meget stor Frosé-is!

Se alle de andre opskrifter på lækre drinks og cocktails – klik her!

Sådan gør du

1. Hæld rosévinen i isterninge-bakker eller isterningeposer og kom vinen i fryseren natten over.

2. Hæld isterningerne i en blender, og tilføj sukkervand, for eksempel Monin Sugar Cane, og Rose’s Lime.

3. Blend indtil alle isterningerne er blevet knust, og drinken har en konsistens som slush ice.

4. Servér i cocktailglas og pynt med jordbær og sugerør.

Små tips til den bedste Frosé

Lav din egen Sugar Cane. Du kan også lave din egen sukkersirup: kog 2 dl vand og 4 dl sukker, indtil sukkeret er opløst. Lad det køle af, inden du mixer drinken.

Barlife.dk har mange flotte glas til drinks og cocktails, som vil se flotte ud til festen. Denne cocktail bliver flottest i et cabernet cocktail-glas, som du kan se herunder. Et cabernet-glas kaldes også for et martini-glas, fordi den populære James Bond-drink serveres i sådan et glas.

Cabernet Cocktail Glas – 49.00 DKK. Klik her og køb det hos Barlife.dk

Se flere opskrifter på drinks og cocktails her...

« Festlege: Spil pakkeleg eller drej på lykkehjulet!
Den bedste opskrift på Pink Daiquiri »