Den bedste opskrift på Margarita Kategori: Drinks – Tags: ,

Ja, det er dén med saltkanten!

Opskriften på den klassiske Margarita kan spores helt tilbage til 1930’erne, men denne cocktail er evigt ung. En Margarita har en frisk smag af lime med et strejf tequila lige under. Tequila er det nye sort indenfor drinks og cocktails, og i en Margarita smager fantastisk. Glem alt om Tequila med salt og citron og kast dig ud i denne dejlige friske cocktail!

Opskrift på Margarita

Anskaf dig en god cocktailshaker, inden du går i gang med at mixe din cocktail. Her får du nemlig de flotteste iskrystaller i cocktailen.

  • 5 cl Tequila
  • 2½ cl Cointreau
  • 2½ cl Rose’s Lime
  • 3 isterninger
  • Salt (til kanten af glasset)
  • 1 limebåd

Se alle de andre opskrifter på lækre drinks og cocktails – klik her!

Sådan gør du

1. Kør limebåden rundt om glassets kant og sæt det ned i en underkop med salt.

2. Kom Tequila, Cointreau og limesaft i en shaker sammen med isterningerne.

3. Ryst cocktailen grundigt, i mindst 30 sekunder. Når der begynder at danne sig iskrystaller, er den klar.

4. Hæld cocktailen i et glas og sæt en limebåd på som pynt.

Små tips til den bedste Margarita

Hvorfor ikke prøve en Jordbær-Margarita? Put alle ingredienser i en blender sammen med friske 5-10 jordbær. Nu er der nok til to veninder!

Skal det være rigtig festligt, så tilsæt et par dråber frugtfarve til saltet. Nu kan du lave den flotteste lyserøde eller blå kant på dit cocktailglas.

Spil det sjove drukspil!

Egészségedre, Sláinte og Na zdrowie! Kan du drikke som en lokal verden rundt? Ellers kan du lære det her i det sjove drikkespil! Skål-spillet ligner et almindeligt huskespil, men her skal der også skåles på det rigtige sprog, når der er fundet et stik.

Et sjovt spil til en festlig aften med vennerne, i fredagsbaren eller på ferien! Download, print og spil med det samme. Køb det her: Skål verden rundt på 40 sprog

Skål verden rundt på 40 sprog

Se flere opskrifter på drinks og cocktails her...

« Den bedste opskrift på Pink Daiquiri
Den bedste opskrift på Cocojito – som mojito, bare bedre! »