En billig polterabend – sådan holder I prisen nede Kategori: Polterabend – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

En billig polterabend kan sagtens være sjov!

Det virker som om, prisen på en polterabend i de seneste år kun er gået én vej: OP! Men hvorfor skal det egentlig være så dyrt?

En polterabend bør ikke handle om, hvor meget den har kostet – men om at give bruden en sjov og uforglemmelig dag. Og det er synd og slet ikke den oprindelige tanke bag en polterabend, at nogen kan blive nødt til at melde fra, fordi de simpelthen ikke har råd.

Når I planlægger en polterabend for bruden, så husk at definitionen af ”et rimeligt beløb”, kommer meget an på de forskellige deltageres økonomi. Hvad der er få penge for én, kan være månedens aftensmadsbudget for en anden, og ofte kan der også være flere bryllupper samme år.

Prisen for at deltage skal ramme et niveau, hvor alle har råd til at komme med. På den måde kan bruden blive fejret af alle de veninder og familiemedlemmer, hun gerne vil se. Det er ærgerligt, hvis folk melder fra, fordi det er for dyrt at deltage. Har I penge nok, så kan I sagtens tage på en weekendtur til Dubai. Men sørg lige for at lægge en føler ud, inden I sætter et beløb for en polterabend.

LÆS OGSÅ: Ideer til en billig polterabend – med budget

Gode ideer til en festlig polterabend

Gode ideer til en billig polterabend

Det er ikke prisen, mængden af aktiviteter eller restauranten, der bestemmer, om det bliver en uforglemmelig og sjov polterabend. Har I brug for at skære i budgettet, så kan I for eksempel overveje at:

  • spise middagen hos en af deltagerne og dermed spare penge på både mad og drikke
  • få nogen til at transportere jer rundt eller tage bussen
  • lave hjemmespa og få en makeup-artist til at kigge forbi
  • tage på picnic i parken med madkurven
  • få familiemedlemmer til at lave mad eller give et tilskud
  • medbringe en taske med snacks og kaffe
  • bede deltagerne om selv at medbringe drikkevarer til hele dagen – også til bruden
  • skære ned på de dyre aktiviteter og få ideer til gratis underholdning her
  • drikke en masse hjemmelavede cocktails, inden I går i byen
  • vælge en bar eller et discotek, hvor I ikke skal betale entré

Mulighederne for at undgå, at budgettet løber løbsk, er mange. Det bedste er at lave en blanding af aktiviteter, hvor noget koster penge, og andet ikke gør. Skal du deltage i planlægningen af en polterabend, så mød op på dagen med nogle gode forslag, som ikke koster alverden eller er gratis.

Køb den store polterabend-pakke med masser af sjove spil

I Den Store Polterabendpakke får du 10 sjove spil og lege samt 2 ekstra bonus-gaver til den kommende brud. Der er både ryste sammen-spil til polterabender, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt og flere lege, hvor den kommende brud er i centrum.

Flere af spillene er så uskyldige, at farmor og de helt unge kusiner også kan lege med – og så er der dem, der hurtigt kommer langt under bæltestedet! Glæd jer til en festlig polterabend med masser af gode grin. Køb den her: Den store polterabendpakke

Den store polterabendpakke - til en festlig polterabend

Læs alle artikler om polterabend...

« Planlæg en polterabend for den aktive brud
Ideer til en billig polterabend – med budget »