Bordpynt til konfirmation – masser af gode ideer! Slået op i: Konfirmation – Emner: , , , ,

Festlig bordpynt til din konfirmation

En konfirmation kræver en hel del planlægning, for der er mange forberedelser, der skal være på plads, inden den store dag oprinder. Først er der booking af festlokale og mad, og når gæsterne er inviteret og bordplanen på plads, er det tid til at overveje, hvordan festlokalet og bordet skal pyntes op. Her får du masser af gode ideer til sjov og personlig bordpynt til konfirmation.

Se alle de underholdende indslag til konfirmation – klik her!

Vælg et farvetema

Allerførst skal konfirmanden beslutte sig for et farvetema. I de år, jeg har lavet spil og pynt til konfirmation, er jeg efterhånden blevet klar over, at de tradionelle farver, pink til piger og blå til drenge, ikke nødvendigvis er det, de unge vil have i dag. Jeg er derfor begyndt at lave konfirmationspakkerne, så alle farver kan bruges uanset køn.

Har du derfor en pige, der hellere vil have et blåt eller grønt farvetema til konfirmationsfesten – så gå med det. Med de forslag til pynt, du finder her, skal det nok blive festligt!

Dug, servietter, lys og blomster

Når I sammen har valgt et farvetema, starter jagten på den helt rigtige farve på tilbehøret. Er det ikke muligt at finde den perfekte nuance af pink til dug eller servietter, så gå med hvidt. Du kan altid finde en flot hvid dug og tykke, hvide kvalitetsservietter. Det er også den farve, det er lettest at leje stofduge og stofservietter i.

Derefter kan I overveje hvilke blomster, der skal pryde bordet. Jeg synes altid, at det enkle er det smukkeste, som f.eks. den helt simple buket med lyserøde blomster på billedet øverst. På den måde er det også let at føje ekstra bordpynt til bordet, og gerne noget som gæsterne kan have det sjovt med. Hos Lou Noire finder du masser af gode ideer til sjov bordpynt, som du kan læse om her.

Lav selv fin bordpynt til konfirmation

Der findes mange ideer rundt omkring til festlig bordpynt – men det er nu engang sjovest at pynte bordet med noget, som ingen af de andre gæster har set før! Her hos Lou Noire kan du få tre sjove pakker med Bordpynt til konfirmation. Der er fem æsker i hver pakke, og de fås både i blå, pink og grøn.

Herunder kan du læse mere om æskerne, og om hvordan du kan bruge dem som festlig bordpynt til konfirmation. Bemærk, at selv om der er vist billeder af æskerne i alle tre farver, så medfølger der kun én farve i hver pakke. Det vil sige, at hvis du vil have det blå jakkesæt som bordpynt, så skal du købe den blå pakke.

Læs mere om æskerne ved at klikke på billeder og links. Hver pakke med de sjove æsker til konfirmation koster 39,95 kr.

Lav selv sjov og unik bordpynt

Herunder kan du se nogle af æskerne. De små æsker er lette at klippe ud og folde, og du skal bare bruge lim og saks – og så lige et flot bånd til konfirmationskjolen.

Æskerne er både fin og kreativ bordpynt, som også kan give gæsterne noget at grine af. Fyld knallerterne med konfetti og lad gæsterne selv pynte bordet endnu mere, når de bliver trukket fra hinanden.

De små æsker kan også bruges som søde gaver til gæsterne. Fyld dem med snacks eller slik og sæt dem ved hver kuvert. Du kan også putte et lille lommetørklæde i, til når konfirmanden skal holde sin takketale, og ikke et øje er tørt.

Når du har købt skabelonen, må du printe så mange æsker, som der kommer gæster til festen. Du kan også mikse de fem motiver eller f.eks. lave et kagefad med de små cupcakes.

 

Lykkekager til konfirmation

Søde og helt unikke er de sjove lykkekager til konfirmation. Pakken med lykkekager indeholder både 60 sjove, tankevækkende og faktuelle spørgsmål om konfirmanden og også blanke sedler samt skabeloner til lykkekager i 5 forskellige designs.

De små lykkekager bliver nemt til sjovt og festligt indslag til konfirmation. Læg en lykkekage ved hver kuvert som en del af bordpynten. På skift læser gæsterne deres spørgsmål højt og giver et bud på svaret. Du kan også bruge lykkekagerne som ren udsmykning af bordet og lade spørgsmålene være en hyggelig samtalestarter blandt gæsterne til konfirmationen.

Fås i blå, grøn og pink og koster 29,95 kr. Læs mere om lykkekagerne ved at klikke på links eller billederne herunder.

Mere sjov bordpynt til konfirmation

Der er meget mere konfirmationspynt på vej, og når det er klar, kommer det også ind i artiklen her. Husk derfor at bogmærke siden, så du hurtigt kan finde den igen!

Lou Noire - Banner - Underholdning til konfirmation

Læs alle artikler om konfirmation...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!