Datingkrukke – en sød og romantisk kærestegave Slået op i: Kærlighed – Emner: , , , , , , ,

Lou Noire - 52 dejlige dates for kærestepar - Cover

52 dejlige dates for kærestepar – 39,95 kr.

Lav din egen datingkrukke – fyldt med kærlighed og eventyr

I en travl og hektisk hverdag er det vigtigt at finde tid til at pleje parforholdet. En fantastisk måde at gøre det på er ved at skabe en personlig datingkrukke fyldt med spændende og romantiske kærestedates. Gør-det-selv projektet kræver blot en sød krukke, PDF-filen med 52 dejlige dates for kærestepar og en saks. Her får du en vejledning til den søde datingkrukke:

Hvad skal du bruge af materialer?

1. En fin krukke eller et glas: Vælg en krukke, der taler til dig og afspejler din forholds personlighed. Det kan være alt fra glas med et vintage-look – og det kan også være en fin lille æske.

2. PDF’en 52 dejlige dates for kærestepar – som du finder ved at klikke på linket. Hæftet koster 39,95 kr. og er fyldt med masser af ideer til romantiske og sjove kærestedates.

3. En saks: Bare en ganske almindelig saks, som kan klippe i papir.

4. Evt. ting til at udsmykke datingkrukken.

♥ Se alle de søde kærestegaver til Valentinsdag – klik her! ♥

Lou Noire - 52 dejlige dates for kærestepar - DatingkrukkeTrin for trin-vejledning

Her får du en trin for trin-vejledning. Hvis du hellere vil se en video af projektet, ligger det her på Instagram: Lav en datingkrukke. Husk at like Lou Noire, så du får alle de nyeste DIY-videoer!

1. Køb og download og køb PDF’en. Klik på linket her og køb den her: 52 dejlige dates for kærestepar. Download PDF-filen og gem den på din computer.

2. Udskriv filen i farver på almindeligt A4-papir. Klik alle de dejlige dates ud og brug evt. de blanke kuponer til at tilføje flere romantiske oplevelser.

3. Fold alle datingsedlerne sammen. Du kan også rulle dem sammen og sætte en lille snor omkring. Placer dem i krukken, så de er klar til at blive trukket én ad gangen.

4. Giv datingkrukken det sidste romantiske touch. Kom kugler af lyserødt silkepapir ned i som her på billedet – eller måske et par hjerteformede bolcher. Tilføj et bånd omkring låget og dekorér krukken med klistermærker eller maling.

Date nights for kærester

Nu er I klar til at kaste jer ud i et helt år fyldt med spændende og sjove ideer til kæresteaftener. Giv kærestekrukken som en gave og aftal med din partner, hvornår I skal have jeres første kærestedate.

I kan enten vælge at have en faste kærestedag hver uge eller være spontane og trække en date, når det lige passer i kalenderen. Det allerbedste er dog at have planlagt kærestedaten på forhånd, så den ikke forsvinder i alle dagligdagens pligter. Hvad I så skal lave på kærestedaten, ja det bestemmer datingkrukken!

Få flere romantiske ideer her...