En julekalender med søde citater Slået op i: Jul – Emner: , , , , ,

Kom søde ord i årets pakkekalender

Nogle gange kan det være så svært at få det sagt! Med de søde citatjulekalendere kan du endelig få sat ord på, hvor dejlig du synes, din kæreste er, eller hvor taknemmelig du er for din veninde. Her kan du se nogle af de julekalendere med citater, som du finder hos Lou Noire. Både kort og kuverter er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud.

Alt, hvad du skal gøre, er derfor at samle de søde breve og komme citaterne i, og så har du den sødeste julekalender! Se også alle de andre julekalendere fra Lou Noire her: Årets julekalendere til kærester, børn og dejlige veninder!

Søde citater om kærlighed

Har du svært ved at finde de rigtige ord? Med de søde kærlighedscitater kan du fortælle din elskede, hvor meget han eller hun betyder for dig. Og det er nemt at lave en julekalender, for du får 24 nummererede kuverter med i pakken. Alt, hvad du skal gøre, er at vælge 24 citater om kærlighed ud og lægge dem i kuverterne. Du kan enten bruge de færdige kort med romantiske kærlighedscitater eller skriv dine egne på de blanke kort. Glæd jer til en skøn julemåned med den romantiske julekalender til kæresten!

Der er også unummererede kuverter med i pakken, så kærestebrevene kan bruges til Valentinsdag eller som en romantisk morgengave til brylluppet. Køb de romantiske kærestebreve her: Søde citater om kærlighed – 39,95 kr.

24 søde citater om venskab

Har du en veninde, som du holder ekstra meget af? Med de søde venskabscitater kan du endelig få fortalt din veninde, hvor meget jeres venskab betyder for dig! Du får 24 nummererede kuverter med i pakken, så alt, hvad du skal gøre, er at lægge venskabscitaterne i kuverterne – eller måske selv finde nogle nye. Hæng kuverterne op på en snor eller sæt dem op i rækker på en opslagstavle eller et stykke pap.

Du kan også lave den sødeste gave til fødselsdag eller en meget personlig afskedsgave, hvis hun skal flytte langt væk. Print så mange af kuverterne med teksten “Til verdens bedste veninde!” ud, som du skal bruge og læg et citat i hver. Du kan enten samle alle kuverterne i en stak med et silkebånd eller komme dem i en æske.

Køb de søde venindebreve her: 24 søde citater om venskab – 39,95 kr.

Julekalendere - Banner - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om jul...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!