En julekalender til dig, der hader jul Slået op i: Jul – Emner: , , ,

Ned med julepynten og død over julen!

Hader du jul og alt, hvad der hører med – eller kender du en, der gør? Bliver du helt deprimeret, når du ser de første nisser i oktober, og får du lyst til at tage en nisse som gidsel og kræve løsepenge? Så er der også en kalender til dig, en ANTI-julekalender!

Der er nemlig endelig kommet en julekalender, som passer til dit nedslående julehumør! Med den sjove anti-julekalender kan du lave dit eget lille, personlige juleoprør hver dag igennem hele december. Nu bliver der endelig noget at glæde sig til i december, hvor du skal åbne en af de 24 små kuverter med nye aktiviteter hver dag.

Se også: Et sort julelandskab – I’m dreaming of a black christmas

En anti-julekalender til julehadere

Den sjove julekalender er fuld af gode ideer til nedslående, rebelske og direkte anti-julede aktiviteter, der kan skabe en kulsort julestemning i det lille hjem. Du kan for eksempel lade den sorte anti-julekalender pynte på et bånd igennem stuen – eller bare smide den på gulvet, hvis du virkelig er en ægte julehader!

Læs mere om julekalenderen her: En anti-julekalender til julehadere

Hvad får du?

Den sjove anti-julekalender er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud. I pakken er der 24 små kuverter (ca. 7×5 cm) samt 24 fortrykte aktivitetskort med jule(u)hygge. Vil du gerne have nogle af dine egne anti-juletraditioner med i den sjove pakkekalender, er der også blanke kort med i pakken.

Teksten på de fortrykte kort er noget, som vil få smilet frem på de fleste julehaderes ansigter. Den rigtige julestemning kommer til det lille hjem, når dagens aktivitet for eksempel er:

  • Tag en julenisse som gidsel og kræv løsepenge
  • Kom sunde snacks i julesokken
  • Arranger nisserne i uartige stillinger
  • Lav selv dine julegaver – af kattemad
  • Skift “J” ud med “P” i alle juleord

Sådan gør du

Anti-julekalenderen kommer i en PDF-fil, som kan downloades med det samme. Print både kort og kuverter ud i farver på almindeligt A4-papir og klip dem ud. Fold alle 24 kuverter og lim dem sammen. Kom kort i alle kuverter og bøj den lille, runde flap ned. Luk kuverten med et klistermærke eller en klat lim. Køb den her: En anti-julekalender til julehadere

Julekalendere - Banner - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om jul...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!