En sjov gave til fødselsdag Slået op i: Fest – Emner: , , , , ,

Festlige fødselsdagsgaver

Mangler du inspiration til en sjov gave til fødselsdag? En fødselsdagsgave behøver ikke at koste en million for at vække glæde hos modtageren. Giv i stedet for en gave, som bliver husket længe efter. En personlig fødselsdagsgave, som der virkelig er lagt noget omtanke bag, siger mere end 1000 Kähler-vaser!

Tillykke med fødselsdagen - cover

Tillykke med fødselsdagen – 39,95 kr.

Men hvad skal du give fødselaren, hvis det ikke bare skal være endnu en flettet kurv med vin, pesto og lidt til den søde tand? Det får du svar på her, hvor der er masser af gaver, som kan få smilet frem til en fødselsdag.

Sig det med et kuponhæfte!

De sjove kuponhæfter fra Lou Noire er en fødselsdagsgave, der bliver ved med at give i lang tid efter, at fødselsdagsfesten er afholdt. Kuponhæfterne findes til alle anledninger, både til mor og far, veninden og til søde børn. Du kan se alle kuponhæfterne her: Kuponhæfter fra Lou Noire

Der er også et festlig kuponhæfte helt specielt til fødselaren. I kuponhæftet Tillykke med fødselsdagen! er der gavekort til 30 små og store fødselsdagsgaver. Du vælger selv, hvor mange du vil give, og der er også tre forskellige forsider med, så du kan lave et rigtigt kuponhæfte.

Læs mere om det her: Tillykke med fødselsdagen!

Samtalekort til fødselsdag - cover

Samtalekort til fødselsdag – 39,95 kr.

Samtalekort til fødselsdag

En anden god gaveide er et festligt og personligt indslag til fødselsdagen. Både fødselsdagsbarnet og gæsterne vil elske den sjove spil, Samtalekort til fødselsdag.

Det er en sjov festleg til fødselsdag, der involverer alle gæsterne, og hvor hovedpersonen er i centrum på en meget fin måde. For hvor meget ved du egentlig om fødselaren? Efter denne sjove festleg ved du sandsynligvis det meste!

Med de sjove, tankevækkende og nogle gange direkte pinlige spørgsmål kan gæsterne til fødselsdagsfesten lære fødselaren endnu bedre at kende. Samtalekortene er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud.

På skift trækker gæsterne et af de 100 spørgsmål og giver sit bud på svaret. Det er selvfølgelig fødselaren selv, der afgør, om svaret er korrekt. Vil du gerne gøre indslaget endnu mere personligt, er der også blanke spørgsmålskort med i pakken, som gæsterne selv kan udfylde.

Læs mere her: Samtalekort til fødselsdag

8 sjove spil til fødselsdag

8 sjove spil til fødselsdag - Lou Noire - cover

8 sjove spil til fødselsdag – 39,95 kr. Køb det her!

Det bliver en sjov fødselsdag med de morsomme spil og festlege! For hvor meget ved I egentlig om fødselaren? Det finder I ud af her! Der skal både gættes, spilles gæste-bingo og skåles! Husk præmier – så er I klar!

Du får 8 sjove spil og lege til fødselsdag:

  1. Find gæsten-bingo – En hyggelig start på en fødselsdag, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt.
  2. Hvad har du i din telefon? – Endnu en sjov leg, hvor alle kan være med. Her gælder det om at kigge dybt ned i din telefon.
  3. Ældre eller yngre? – Hvilke ting eksisterede FØR fødselaren?
  4. Ja eller nej? – Ved du alt om fødselaren?
  5. Den vilde skattejagt! – Hvem finder alle tingene først?
  6. Kender du fødselaren? – Kan du gætte, hvad fødselaren ville vælge?
  7. Hvem er jeg? – Kan fødselaren gætte gæsten ud fra mindet?
  8. Skål for fødselaren! – Et sjovt drikkespil, hvor der skal skåles!

Kortene er designet i filtypen PDF og er lige til at downloade og printe ud. Køb det her: 8 sjove spil til fødselsdag

Den store fødselsdags-quiz

Den store fødselsdags-quiz - Lou Noire - cover

Den store fødselsdags-quiz – 39,95 kr.

Det bliver en festlig fødselsdag med det sjove quiz-show! Her er der masser af underholdende, personlige og tankevækkende spørgsmål om festens hovedperson. Men hvem ved mest om fødselaren – og hvilket hold får flest point og vinder quizzen?

Den Store Fødselsdags-Quiz har masser af sjove spørgsmål og passer til både mænd og kvinder, fra teenagere til voksne. Der spilles i 6 kategorier: “Ældre eller yngre?”, “2 korte & 1 langt”, “Pinlige historier”, “Fødselaren i runde tal”, “Barndommens gade” og “5 favoritter”. Der er lagt op til sjove svar, masser af historier om fødselaren og en festlig stemning!

Køb den her: Den store fødselsdags-quiz

Sjove spil og lege til fest - Banner - Lou Noire

Få flere gode ideer til fester og gæster her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!